Rishøj vandt sikkert i første test kamp

Category: Senior - Elite 1 0

Rishøj Stadion var mandag aften skueplads for sommerens første træningskamp for Rishøj Boldklubs 2. Divisionshold, der tog imod GVI fra Danmarksserien.

arkivfoto

“Vi havde i første omgang aftalt kampen til tirsdag aften hos GVI, men vi fandt i fællesskab ud af at vi lige p.t. havde de bedste baneforhold, så derfor fik vi flyttet kampen til mandag aften i Rishøj”, fortæller træner Jimmy Brinksby til Lørdagsavisen.dk.

Rishøj kom godt ud af starthullerne og sendte GVI hjem med tenniscifrene 6-0.

“Vi spillede en fremragende kamp. OK, GVI manglede nogle af holdets normale profiler, men holdet vurderes immervæk til at være blandt oprykningsasitranterne til 2. Division i den kommende sæson, så det er ikke noget dårligt hold, men vi var bare rigtigt gode i dag”, siger en tilfreds Jimmy Brinksby.

Rishøj har sagt velkommen til flere nye spillere – og de fik alle lidt spilletid i kampen, hvor der blev skiftet flittigt ud og prøvet forskellige opstillinger.

Mathias Kjelde fra Næstved fik de sidste 20 minutter. Angriberen Mikkel Bruun der er kommet til fra Herlufsholm fik scoret en enkelt gang. Martin Jensen, der er kommet fra Gørslev IF fik 60 minutter og imponerede med oplæg til tre scoringer. Morten Ytte Olsen, der er kommet fra Køge fik en lille halv time, mens vi kunne sige velkommen tilbage til Carsten Pedersen, der var ude hele foråret med en skade. Carsten Pedersen kvitterede med en enkelt scoring i de 45 minutter han fik i opgøret.

Rishøj spiller sin anden og sidste træningskamp på lørdag den 28. juli kl. 11.00 på udebane mod IF Skjold Birkerød der også spiller i 2. Division.

Det bliver altså sidste afpudsning inden sæsonpremieren lørdag den 4. august på hjemmebane mod FC Roskilde.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment