Rishøj: Vi er begyndt at skabe chancer

Category: Senior - Elite 1 0

Rishøj er hoppet op på andenpladsen i 2. division Vest. Førsteholdstræner Thomas Skov glæder sig over, at man har bygget på 3-6-1-systemet og er begyndt at skabe en del chancer.

Rishøj ligger på en flot andenplads i 2. division Vest, efter man i går vandt topkampen mod Ringkøbing med 3-1. Det startede ellers halvsløvt med tre uafgjorte i de fire første kampe, men siden har de hentet tre sejre på stribe.

Førsteholdstræner Thomas Skov hæfter sig ved, at spillerne er ved at være trygge ved 3-6-1-systemet og er begyndt at skabe flere chancer.

“Det er vi lykkes fint med. Vi har fået det godt implementeret over en længere periode, og vi er blevet ved med at bygge på. De sidste par kampe har vi scoret en del mål. Vi havde lidt svært ved at skabe chancer, men det er vi begyndt på nu. Jeg synes, det er ganske fortjent med vores resultater på det seneste”, siger Thomas Skov til bold.dk.

Der har også været en lille omstillingsperiode, i og med at Rishøj i denne sæson spiller i den mere fysisk betonede Vest-række.

“Vi skulle lige vænne os til fodbolden derovre. Vi skulle indstille os på, at vi skulle tage mere fra i duellerne. Det går ikke at tro, at man bare kan spille fin fodbold, så får man ørerne i maskinen. Men jeg synes, at vi har matchet vores modstandere fint fysisk.”

Thomas Skov har været førsteholdstræner i Rishøj i to måneders tid, og han kommer godt ud af det med spillende træner Morten Avnskjold og manager Jesper Pedersen.

“Det er rimelig ligeligt fordelt i dagligdagen, men det er Jesper, der har det sidste ord. Det befinder jeg mig okay med. Vi fordeler træningerne og opgaverne imellem os. Jesper har typisk træningen mandag, jeg har den tirsdag, og så er vi der alle tre om torsdagen. Jeg har også haft nogle kampe alene, så det fungerer godt”, siger Thomas Skov.

Rishøj er noteret for 15 point efter de første syv kampe i 2. division Vest og er sammen med Skive de eneste ubesejrede hold i rækken.

Related Articles

Add Comment