Rishøj: Vi er begyndt at skabe chancer

Rishøj er hoppet op på andenpladsen i 2. division Vest. Førsteholdstræner Thomas Skov glæder sig over, at man har bygget på 3-6-1-systemet og er begyndt at skabe en del chancer.

Rishøj ligger på en flot andenplads i 2. division Vest, efter man i går vandt topkampen mod Ringkøbing med 3-1. Det startede ellers halvsløvt med tre uafgjorte i de fire første kampe, men siden har de hentet tre sejre på stribe.

Førsteholdstræner Thomas Skov hæfter sig ved, at spillerne er ved at være trygge ved 3-6-1-systemet og er begyndt at skabe flere chancer.

“Det er vi lykkes fint med. Vi har fået det godt implementeret over en længere periode, og vi er blevet ved med at bygge på. De sidste par kampe har vi scoret en del mål. Vi havde lidt svært ved at skabe chancer, men det er vi begyndt på nu. Jeg synes, det er ganske fortjent med vores resultater på det seneste”, siger Thomas Skov til bold.dk.

Der har også været en lille omstillingsperiode, i og med at Rishøj i denne sæson spiller i den mere fysisk betonede Vest-række.

“Vi skulle lige vænne os til fodbolden derovre. Vi skulle indstille os på, at vi skulle tage mere fra i duellerne. Det går ikke at tro, at man bare kan spille fin fodbold, så får man ørerne i maskinen. Men jeg synes, at vi har matchet vores modstandere fint fysisk.”

Thomas Skov har været førsteholdstræner i Rishøj i to måneders tid, og han kommer godt ud af det med spillende træner Morten Avnskjold og manager Jesper Pedersen.

“Det er rimelig ligeligt fordelt i dagligdagen, men det er Jesper, der har det sidste ord. Det befinder jeg mig okay med. Vi fordeler træningerne og opgaverne imellem os. Jesper har typisk træningen mandag, jeg har den tirsdag, og så er vi der alle tre om torsdagen. Jeg har også haft nogle kampe alene, så det fungerer godt”, siger Thomas Skov.

Rishøj er noteret for 15 point efter de første syv kampe i 2. division Vest og er sammen med Skive de eneste ubesejrede hold i rækken.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier