Rømer: Sejren mod FC Vestsjælland er et stort boost

Category: Senior - Elite 0 0

1. Division: For HB Køges midtbanespiller Marcel Rømer var det en stor forløsning, at holdet vandt søndagens svære udekamp mod topholdet fra FC Vestsjælland.

“Det var en meget lige kamp, og den neutrale tilskuer vil nok mene, at FC Vestsjælland havde det meste spil, men det er let at få det til at se sådan ud, når de bruger halvandet minut på hver dødbold uanset hvor på banen”, siger Rømer, der dog medgiver, at topholdet lige så godt kunne have vundet, som at HB Køge endte med at gøre det.

“Vi arbejdede os mere og mere ind i kampen, og vi havde nogle friløbere og et par straffespark, der ikke blev dømt, så vi var tæt på flere gange. Det polerede spil var der ikke, men det er svært at spille mod et hold som Vestsjælland”, siger Rømer ifølge sn.dk

Han er dog yderst forsigtig med at udpege kampen og sejren som et vendepunkt for HB Køge.

“Humøret har altid været højt hos os, og vi har en stor tiltro til egne evner. Vi ved, at vores spil nok skal komme på et tidspunkt, og en sejr på udebane mod nummer et er et stort boost. Jeg håber, det er den første af mange sejre i træk”, afslutter Marcel Rømer.

Kilde: Sn.dk

 


Related Articles

Add Comment