Ronaldinho tilbage på Brasiliens landshold

INT. FODBOLD: Den tidligere FC Barcelona-stjerne Ronaldinho havde ikke regnet med, at han ville få chancen for at spille sig til VM.

Veteranen Ronaldinho er med i truppen, når det brasilianske fodboldlandshold spiller en venskabskamp mod England på Wembley i London 6. februar.

Den 32-årige Atletico Mineiro-spiller var ikke med ved det seneste VM for tre år siden, men den nye landstræner, Luiz Felipe Scolari, har fundet plads til ham i en gruppe på 50 spillere frem mod VM på hjemmebane næste år.

Ronaldinho er overrasket over at få chancen igen.

“Det indgik ikke i mine planer”, siger Ronaldinho, der havde sin storhedstid hos FC Barcelona fra 2003-08.

Inderst inde havde han dog drømt om at få endnu en chance på det landshold, han var med til at gøre til verdensmester i 2002.

“Jeg spillede en rigtig god sæson sidste år, så jeg håbede på det, og jeg er meget glad for, at det gik i opfyldelse”, udtaler Ronaldinho.

“Jeg mener, at vi har alle muligheder for at vinde VM. Vi har en blanding af unge og erfarne spillere. Jeg er den mest erfarne, så jeg vil gøre alt for at hjælpe mit land til at vinde VM”, fortæller han.

Ronaldinhos engang så sikre plads på landsholdet er blevet overtaget af yngre kræfter, blandt andre stortalentet Neymar fra Santos.

Verdens engang bedste fodboldspiller har store roser til Neymar, som tirsdag fyldte 21 år.

“Neymar er helt klart blandt de bedste i verden. Det er en stor fornøjelse at spille sammen med ham, og jeg er sikker på, at han ret snart vil blive den bedste”, afslutter Ronaldinho.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Dagens Fødselar: Peter Schmeichel fylder 51 år (WebTV)

Peter Schmeichel (født 18. november 1963 i Gladsaxe) er tidligere dansk målmand på det danske fodbold a-landshold, der bl.a. blev Europamestre i 1992. I dag fylder Peter Schmeicel 51 år. Peter Boleslaw Schmeichel, som er hans fulde navn, var polsk statsborger, indtil han fyldte 7 år, idet hans far var fra Polen. Karrieren startede i

John “Faxe” Jensen tilbudt comeback

John “Faxe” Jensen tilbudt comeback

John “Faxe” Jensen blev højst overraskende også en del af transfervinduets afslutning. Den 48-årige danske EM-helt fik tilbudt et job, han dog næppe ville kunne varetage særlig godt. Det viste sig efterfølgende også at bero på en misforståelse. Manden, der er blandt andet er berømt for at ramme den lige i røven, fik en opringning

Carlsberg ser frem mod sølvbryllup med Liverpool

Carlsberg ser frem mod sølvbryllup med Liverpool

I mere end 20 år (siden 1992) har der stået Carlsberg på maven af Liverpool-spillerne, og med en netop indgået forlængelse af sponsoratet, så sikre den danske ølgigant at dette også er tilfældet de kommende 3 år. Dermed kan Carlsberg og Liverpool se frem til muligvis at skulle fejre “Sølvbryllup” sammen. Der er grund til

Mareridt i Makedonien

Mareridt i Makedonien

Værste danske landshold-indsats i 14 år ifølge DR Radiosportens raporter Andreas Kraul.   Der er ikke meget, der tyder på dansk deltagelse ved VM efter en katastofal ringe indsats i testkampen mod Makedonien, der nærmest bragte minderne tilbage fra håndbold-herrenes VM-finale mod Spanien.

Hemmeligheden bag Messi

Hemmeligheden bag Messi

Barcelona-superstjernen giver et sjældent interview, hvori han beretter om sin specielle stil, som han har haft længe. Som ungdomsspillere var Lionel Messi og Cesc Fàbregas del af en helt unik årgang i Barcelona. Nu er de to spillere forenet på det catalonske storhold, og det glæder Messi.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier