Roskilde KFUM er tilbage i Danmarksserien

Category: Senior - Elite 37 0

SJÆLLANDSSERIE: Trods der fortsat resterer hele 4 spillerunder, sikrede det suveræne førerhold i Sjællandsserien fra Roskilde KFUM sig oprykning, og tilbagevenden, til Danmarksserien med en solid 6-0 hjemmesejr over Hornbæk.

Balloner, champagne og en ny klubsang var blot nogle af de mange festlige tiltag, da Roskilde KFUM på hjemmebane sikrede sig oprykning hele 4 spillerunde før sæsonafslutning.

Og på banen stod det hurtigt klart at Roskilde-spillerne satsede alt på en oprykning i dette opgør. Allerede efter 50 sekunders spil stod der 1-0 på måltavlen, og inden de nærmest rundtossede spillere fra Hornbæk gik til pause stod der 4-0.

Med kampen afgjort kunne Roskilde-spillerne i anden halvleg begynde at tænke på de efterfølgende festligheder. Derfor slappede man en smule af, og ‘nøjes’ med to yderligere scoringer.

Roskilde KFUM’s topscorer Toke Morsing stod for 3 af scoringerne, men også Jacob Andersen og den tidligere superliga-spiller og udenlands-proffer Poul Hübertz kom på tavlen.

“Det er altså høj klasse at rykke op to år i træk og så gøre det, selv om der resterer fire kampe”, konstaterede træner Palle Olsen efter kampen.

Nu er KFUM tilbage i danmarksserien, hvor holdet har været to gange før. Første gang fra 1987 til 1993 under Ove Pedersen, og anden gang med Palle Olsen som boss fra 2004 til 2006, før en nedtur startede. Nu er holdet så tilbage og stadig med Palle Olsen som træner.
KFUM rykker op som oprykker fra serie 1 fire runder før afslutningen på sæsonen.

Related Articles

Add Comment