Roskilde stjerne ude resten af sæsonen

Category: Senior - Elite 2 0

De har ikke været heldige med diagnoserne på skadesstuen i Køge på det seneste, når der er kommet trillende en ambulance ind med en FC Roskilde-spiller.

 

Da Morten Walldo således i en af de sidste træningskampe forud for sæsonstarten røg direkte på hovedet i græsset efter en luftduel – lød den opmuntrende melding, at der ikke var skader andet end forslåethed og hudafskrabninger en masse i ansigtet. Walldo render nu rundt med armen i gips, for det var ikke kun hovedet, han havde taget fra med alligevel og en håndrodsknogle var brækket.

Endnu værre står det til med Jesper Håkansson, der lørdag den 11. august måtte hjælpes op i bilen med de blå blink med 20 minutter igen af 2. divisionskampen mod Nordvest FC – angieligt med en alvorlig knæskade.

Nej, lød det efter en tur på sygehuset – der kunne, som FC Roskilde skriver på sin hjemmeside “i værste fald være tale om en rift i menisken”. For en sikkerheds skyld sendte FCR “Håke” videre i det private system til en scanning, og herfra er der netop kommet nedslående nyt: Det forreste korsbånd er revet over.

“Der er vel kun ét dansk ord, der er dækkende – det er r..irriterende. Det eneste positive, der er at sige, er, at det er det forreste og ikke det bagerste korsbånd”, siger FC Roskilde-direktør Kim Milton henvisende til, at Jesper Håkansson så “slipper” med omkring et halvt års pause, og så småt kan begynde genoptræning i løbet af næste forår.

Det bagerste havde lagt yderligere en håndfuld måneder til. 31-årige Jesper Håkansson har kontrakt med FC Roskilde frem til somemren 2014

 

Kilde: sn.dk

Related Articles

Add Comment