Roskilde talent sikrede sejren

Category: Senior - Elite 1 0

FC Roskildes U/19-landsholdsangriber Emil Nielsen viste, at han er helt tilbage i fuld vigør, da han i sin første startoptræden i mere end en måned grundet lyskeproblemer nærmest ene mand sænkede Næstveds tophold i 2. division øst.

I Roskilde Idrætspark var det de grønne gæster, der havde mest spil – men hjemmeholdet havde den pågående unge mand, og han bragte Roskilde på 1-0 efter mindre end syv minutter. Og han fik for alvor jublen til at bryde løs i tribuens skygge, da han på Rajko Lekic’s forarbejde gjorde det til 2-0, netop som stadionuret talte sig frem til 45 minutter.

Næstved mosede i den grad på i anden halvleg og med en halv time igen forsøgte cheftræner Martin Jungsgaard sig med en tredobbelt udskiftning på sin gamle hjemmebane, og selv om det rykkede gæsternes bedste, Mikkel Rygaard, ned som venstre back, gav det yderligere pres.

Andeers Clausen gav spænding om udfaldet i det sidste kvarter, da han skovlede bolden over Frederik Vang til 2-1, da med-indhopper Javier Armaya havde mast sig igennem fire mand.

Mere blev det ikke til, selv om der i en hektisk slutfase var store og mindre chancer i begge ender af banen. Roskilde sikrede sig sin første sejr efter tre nederlag i træk, mens Næstveds stime stoppede ved syv sejre i træk.

 

Kilde: sn.dk

 


Related Articles

Add Comment