Rud rasler atter med sablen over for Kommune

Category: Alt det andet (Diverse), Klubber 0 0

 

Nyt stadion skal stå klar senest i sommerpausen 2014, ellers risikerer Køge Kommune at HB Køge søger hjemmebanegræs andre steder. Så klar er udmeldingen fra HB Køges sportsdirektør Per Rud ifølge sn.dk

HB Køges sportsdirektør Per Rud er mere end klar i mælet, når talen falder på, hvad der skal til for at HB Køge udvikler sig og får muligheden for at blive en fast del af dansk topfodbold: Et nyt stadion.

På spørgsmålet om, at Køge Kommune får tre-fire år mere til at komme på banen med aktiv støtte til et nyt stadion, svarer han.

“Det er en bestyrelsesbeslutning, hvis det skal ske, og jeg vil ikke true nogen. Men for mig ligger det fast, at jeg har svært ved at se det her køre videre i denne form, hvis der ikke er en stadion-beslutning inden 2014/15”, siger Per Rud.

“Vi bliver vi nødt til, og er forpligtet til i forhold til aktionærer og sponsorer, konstant at udvikle og optimerer forretneningen. Lige nu sker det på det sportslige område, men vi udvikler os ikke på det økonomiske område. Det skal vi”.

“Vi har selvfølgelig nogle tanker, men vi må jo ud og spørge, hvem der er interesseret i et hold, der hele tiden er faretruende nær Superligaen. Hvem vil lege, og det er der sikkert mange, der gerne vil. Hvem, det må I selv gætte på”, afslutter HB Køge Sportdirektøren.

 

Related Articles

Add Comment