Rusten Ejby – St. Heddinge opgør

Category: Senior - Bredde 2 0

Søndag eftermiddag tog Ejby IF Fodbolds førstehold i Serie 2 imod St. Heddinge Boldklubs Serie 3-hold på kunststofbanen i Køge.

Kampen endte 1-1 og var præget af det sædvanlige opstarts-fodbold med manglende skarphed og dårlig bold omgang. Begge hold forsøgte dog at spille bold, men kun til tider skete der noget på banen som kunne få hænderne op fra varmen i lommerne.

“Vi stiller med et blandet hold, og træner Ole Pedersen får set og prøvet lidt af hvert med hensyn til spillerne. Spillerne skal også lige ind i rytmen og prøves af på forskellige pladser. Det giver selvfølgelig lidt uro i spillet og i selve organisationen på banen i denne opstartsfase. Vi har en håndfuld spillere på ferie og arbejde denne søndag så vi får prøvet bredden af i sådan en kamp”, fortæller sportschef Jan B. Larsen.

“Samlet set går det logisk nok ud over vores flydende fodboldspil som vi gerne vil praktisere, men boldomgangen, bevægelserne fra hver enkelt spiller og ikke mindst de tekniske færdigheder skal blive meget meget bedre den kommende tid”, siger Jan B. Larsen.

I den kommende weekend møder Ejby IF et stærkt Serie 1 hold, B.77 fra Rødovre på kunststofbanen i Espelunden i Rødovre.

 

Related Articles

Add Comment