Same old story: HB Køge var bedst, men vandt ikke

Category: Senior - Elite 1 0

Årets første hjemmekamp i Superligaen for HB Køge burde være endt med en sejr og tre point, da Aab mandag aften var på besøg – men sådan gik det altså ikke.

 

Endnu en gang måtte HB Køge se ellers velfortjente point forsvinde op i den sorte nattehimmel få minutter før slutfløjtet. En oplevelse HB Køge kun kender alt for godt efterhånden.

HB Køge spillede bedst kampen igennem. Hjemmeholdet havde de største chancer og kom da også foran på mål af Stefan Hansen, men kort før tid sikrede Jeppe Curt AaB 1-1 i aftenens Superliga-kamp.
Et resultat som gæsterne, helt klart, bedst kunne være tilfredse med – Og endnu en gang “en spand kold vand i hovedet” på HB Køge spillerne, der på dagen havde fortjent bedre.

Tommy Møller tilfreds med indstilling og spil
“Man skal holde hjernen klar, selvom man bliver træt, lød det fra HB Køge-træner Tommy Møller Nielsen”, der ellers så fine ting i kampen.

“Jeg synes, der er bragt en god energi ind i holdet. Vi har arbejdet meget hårdt henover vinteren. Den energi, motivation og gejst, som spillerne viser: det er den måde, vi gerne vil spille fodbold på i HB Køge”, sagde cheftræneren til TV2 Sport efter kampen.

Dermed blev det heller ikke denne gang, at HB Køge formåede at hente to sejre i træk. Der er 10 point op til SønderjyskE på den rigtige side af nedrykningsstregen.

 

WebTV:
Se kampens højdepunkter på TV2 Sport: Her >>>

 

 

Related Articles

Add Comment