Saric er ude mindst en måned mere

Category: Senior - Elite 16 0

HB Køge-spilleren Nikola Saric kan se frem til 4-5 ugers pause mere efter en opereret meniskskade. Samtidig afventer klubben en skanning af Bo Storms ene knæ.

Fem spillere døjer i øjeblikket med skader i HB Køge. Christian Traore har problemer med en akillessene, men forventes tilbage om to-tre uger. Morten Karlsen sidder kort over med en lægskade, mens Jeppe Kjær begynder træning i næste uge efter en forstuvet tå.

Værre ser det dog ud med Bo Storm og Nikola Saric, og sidstnævnte er ikke klar til at begynde træning før om fire-fem ugers tid.

“Bo Storm har problemer med det ene knæ og skal have en scanning på Gildhøj på mandag den 21. januar. Det forventes dog ikke at være noget alvorligt, men vi afventer scanningssvaret”, siger fysioterapeut Brian Merkel til klubbens hjemmeside.

“Nikola Saric pådrog sig en meniskskade i slutningen af sæsonen. Han blev opereret kort før jul og er i fuld gang med genoptræningen. Der kommer til at gå yderligere 4-5 ugers tid, før han er klar til træning med holdkammeraterne”, siger han.

22-årige Nikola Saric kom til HB Køge i marts sidste år. Indtil nu er det kun blevet til 15 kampe, og angriberen har stadig sit første mål til gode.

 

Kilde: bold.dk

Related Articles

Add Comment