Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Category: Klubber, Piger & Damer, Ungdom - Bredde 15 0

Karise IK´s seje fodboldpiger har vundet deres række med 6 sejre og 2 uafgjorte kampe.

Karise, en lille landsby på sjælland med cirka 2.200 indbyggere, byder de store klubber op til dans.

Karise IK’s U13 pigehold har spillet fodbold siden 2010 og pigerne har virkelig rykket sig. De har i efterårssæsonen spillet i U13 9–mands række 1, som er den bedste række på sjælland, og har vundet rækken med 6 sejre og 2 uafgjorte. Dette er altså uden at lukke et eneste mål ind i de 8 kampe.

De er også tilmeldt Faxe Kondi Ungdomspokalen og har her foreløbligt spillet sig frem til forårets semifinaler.

“Jeg er virkelig stolt over pigernes indsats, især når det er første gang de spiller med de nye regler 9–mands medfører. Det til trods har pigerne været spilstyrende i samtlige kampe”, fortæller Thomas Bengtsen, der er træner hos Karise IK.

Alle pigerne på holdet er fra Karise, på nær en pige, som er kommet til fra naboklubben Hellested, og en pige som er kommet fra Rønnede.

“Jeg håber at vi i Karise kan få skabt en kultur, hvor vi er den foretruken klub i vores område, så de dygtige piger vil spille fodbold her og at de ikke behøver tage til de store klubber før de er noget ældre”.

Pigerne træner 3 gange om ugen hvor den ene er specifik træning.

“Det er store pigeklubber som: BSF, Greve, Ringsted, B73 Slagelse, Herlufsholm og andre som pigerne spiller mod, og der er ikke andre hold på vores egn, der formår at spille på højeste niveau under DBU sjælland”, afslutter Thomas Bengtsen.

Related Articles

Add Comment