Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Karise IK´s seje fodboldpiger har vundet deres række med 6 sejre og 2 uafgjorte kampe.

Karise, en lille landsby på sjælland med cirka 2.200 indbyggere, byder de store klubber op til dans.

Karise IK’s U13 pigehold har spillet fodbold siden 2010 og pigerne har virkelig rykket sig. De har i efterårssæsonen spillet i U13 9–mands række 1, som er den bedste række på sjælland, og har vundet rækken med 6 sejre og 2 uafgjorte. Dette er altså uden at lukke et eneste mål ind i de 8 kampe.

De er også tilmeldt Faxe Kondi Ungdomspokalen og har her foreløbligt spillet sig frem til forårets semifinaler.

“Jeg er virkelig stolt over pigernes indsats, især når det er første gang de spiller med de nye regler 9–mands medfører. Det til trods har pigerne været spilstyrende i samtlige kampe”, fortæller Thomas Bengtsen, der er træner hos Karise IK.

Alle pigerne på holdet er fra Karise, på nær en pige, som er kommet til fra naboklubben Hellested, og en pige som er kommet fra Rønnede.

“Jeg håber at vi i Karise kan få skabt en kultur, hvor vi er den foretruken klub i vores område, så de dygtige piger vil spille fodbold her og at de ikke behøver tage til de store klubber før de er noget ældre”.

Pigerne træner 3 gange om ugen hvor den ene er specifik træning.

“Det er store pigeklubber som: BSF, Greve, Ringsted, B73 Slagelse, Herlufsholm og andre som pigerne spiller mod, og der er ikke andre hold på vores egn, der formår at spille på højeste niveau under DBU sjælland”, afslutter Thomas Bengtsen.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier