Sejr og nederlag til Køge BK i testkampe

Category: Senior - Bredde 15 0

Køge BK’s serie-1 hold er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson, og i ugens løb har den stået på de to første testkampe efter sommerpausen. Udfaldet blev en 3-0 sejr over Hvalsø samt et smalt 1-2 nederlag til HB Køge’s U19 Liga mandskab.

Morten Eskesens tropper på serie-1 holdet i Køge BK åbnede sæsonen med et træningsopgør mod Hvalsø, som Køge BK senest tabte til i forårets turnering. Denne gang havde Køge dog mere held i målscoringen, da hjemmeholdet kom fra land med en stensikker 3-0 sejr over gæsterne fra Hvalsø. To scoringer fra nyoprykkede tidl. U19-spiller Zia Wahidi, der bestemt tegner lovende for den nye sæson, samt en enkelt scoring fra anfører Kenny Hansen.
Senere på ugen (onsdag) stod den på et nyt træningsopgør. Denne gang mod U19 Liga-mandskabet fra HB Køge.
I en tæt og yderst jævnbyrdig kamp, trak HB køge holdet det længste strå og vandt opgøret med 2-1.

“Vi spiller en ganske udmærket kamp, hvor de mange nye tidl. U19-spillere gør en god figur. Desværre er vi uheldige i de to situationer, som fører til HB Køge scoringerne”, fortæller Køge-anfører Kenny Hansen i en kort kommentar til Lokalbold.dk

Der er en del ændringer i truppen hos Køge BK efter sommerpausen, hvor flere spillere fra forårets trup er stoppet eller skiftet af den ene eller anden grund. Samtidig er flere nye unge lovende spillere trådt ind i truppen. Sidst men ikke mindst er Mustafa Simsir tidl. Rishøj BK tilkommet, og han virker absolut som en forstærkningsmulighed.

Køge BK deltager i PreSeason Tournament (Ejby Cup) i weekenden, der er en god træningsturnering arrangeret af Ejby IF Fodbold. Her møder Køge BK (lørdag) Herfølge i “semi-finalen”, mens søndagens kamp står på et møde mod enten Rishøj eller Ejby IF Fodbold (afhængigt af resultat fra deres interne opgør).

Lokalbold vil være på lægterne til denne træningsturnering for at tage pulsen på samtlige deltagne klubber. Dette kan man læse meget mere om i den kommende uge på Lokalbold.dk

Related Articles

Add Comment