Sejr, rødt kort og overrevet akillessene

Category: Senior - Elite 3 0

Uden at imponere kørte Greve lørdag en sejr på 3-0 hjem over Næstved´s unge divisionsreserver.

Allerede efter 4 minutter bragte Morten Nielsen Greve foran med 1-0 efter indlæg fra Christian Larsson, der allerede på dette tidlige tidspunkt havde kørt Næstvedbacken godt rundtosset mere end en gang.

Næstved var i mest boldbesiddelse kampen igennem, men udover et par temmeligt giftige forsøg som Grevekeeper Thobias Henriksen klarede i stor stil, var Næstved´s angreb yderst inkompetent og på den vis kan man næppe klandre Greve for at nuppe alle 3 points da skarpheden og chanceproduktionen bare var det bedre.

Efter pausen var Christian Larsson atter på spil og han fortjener at blive krediteret for målet til 2-0 som Dennis Thorvardarson dog lige snitter det sidste stykke ind over stregen.

3-0 var der dog ingen tvivl om. Thomas Pedersen får på flot vis spillet Larsson i dybden og med en stensikker scoring sikrer han en sejr, der lyder sikker men langt fra var det.

Greve stod noget længere tilbage på banen end længe set og overlod dermed meget af spillet til Næstved. Om det var en bevidst handling fra Greve´s side skal være usagt men det gav bonus.

Lidt malurt i bægeret kom der desværre også da først Morten Nielsen blev præsenteret for rødt kort med 35 minutter tilbage af kampen, og senere da Anders “MC” Christensen (foto) måtte hjælpes fra banen og herefter en tur til Køge Sygehus, hvor man konstaterede en overrevet akillessene og en lang pause til “MC”.

God bedring skal lyde fra lokalbold.dk, der også kan konstatere at det allerede efter 2.runde tynder ud i Greve´s i forvejen noget smalle trup.

Sikkert er det ihvertfald at Morten Nielsen har karantæne i næste runde hvor Hedensted kommer på besøg og “MC” er ude måske resten af sæsonen.

Related Articles

Add Comment