Selvmål sender Rishøj på nedrykningskurs

Category: Senior - Elite 7

mortenavnskjoldTrods total dominans og mange chancer, kunne Rishøj Boldklub ikke slutte 2014 af med en sejr, da holdet lørdag eftermiddag gæstede GVI i Gentofte i et meget vigtigt bundopgør. Og for at gøre ondt værre, så endte opgøret med et selvmål fra Rishøj i kampens slutfase.

På trods af at Rishøj sad på det meste i kampen, fik holdet ikke omsat overvægten i scoring – og i stedet gik det galt i den anden ende af banen blot fire minutter før tid, hvor Morten Avnskjold, der spillede sin sidste kamp på topplan efter en 17 år lang, flot karriere, var så uheldig at rette et hovedstød af så bolden snød målmand Steffen Fasting og gik i nettet til GVI sejr på 1-0.

Nederlaget betyder, at Rishøj holder vinterferie på 12. pladsen med blot 13 point på kontoen i 2. Division Øst. En placering der til sommer udløser billet til Danmarksserien. Rishøj har fire points mindre end BSV der ligger på 11. pladsen, der vil udløse ekstra kamp for at undgå nedrykning, mens der er fem points op til en friplads (10. pladsen – der besættes af Holbæk).

Rishøj indleder forårssæsonen med en yderst vigtig bundkamp på udebane mod rækkens bundprop fra Svebølle.
Kampen spilles i Svebølle søndag den 29. marts kl. 13:00

 

 

 

Related Articles