Senegalesisk fyrtårn klar for HB Køge

Category: Senior - Elite 3

alphaba400HB Køge fortsætter oprustningen. Klubben har nu skrevet kontrakt med den 190 cm høje senegalesiske forsvarsspiller Alpha Ba, der har trænet med i klubben i løbet af den seneste måned. Her har forsvarsspilleren overbevist trænerstaben om sine evner.

Den 24-årige forsvarsspiller kommer til HB Køge fra US Ouakam i hjemlandet Senegal, men han er ikke helt ubekendt med europæisk klubfodbold.

Alpha Ba har tidligere i karrieren optrådt for Gent i den bedste belgiske fodboldrække. Derudover står han noteret for en U/20- og en A-landskamp for Senegal.

“Alpha Ba er en høj, fysisk stærk forsvarsspiller, der virkelig går til stålet og er rigtig god i hovedspillet. Alpha har en drøm om på sigt at kunne tage skridtet videre til en større liga i Europa og også om igen at spille sig til en plads på Senegals landshold, og det er jeg sikker på at vi kan hjælpe ham med”, fortæller HB Køges cheftræner Henrik Pedersen, der har fået Alpha Ba anbefalet gennem sit store netværk i international fodbold.

 

 

 

Related Articles