Sensationelt dårligt: HB Køge tabte til Marienlyst

Category: Senior - Elite 2 0

hbktroje-ny400Blot to gange i hele sæsonen har fynske Marienlyst prøvet sejrens sødme i NordicBet Liga’en (1. Division), men Store Bededag tog rækkens absolutte bundprop sæsonens tredje sejr mod et totalt uinspireret HB Køge mandskab.

Efter en ellers fin opstart på foråret er HB Køge på det seneste går fuldstændig ‘bag om dansen’. Store Bededag gik det helt galt, da Svanerne var på besøg hos rækkens absolutte bundprop: Marienlyst, der med sæsonens tredje sejr trak sensations-overskrifter på flere medier.

Marienlysts Jens Mårtensen var manden, der sænkede HB Køge. Han åbnede ballet med en scoring i kampens første minut og lukkede og slukkede festen med sin, og kampens, anden scoring i kampens sidste minut.
I den mellemliggende tid havde HB Køge dog haft bolden i nettet hele to gange, men i begge tilfælde blev scoringerne annuleret for offside.

Marienlyst vandt 2-0 og snuppede klubbens blot tredje sejr denne sæson. Med fem kampe tilbage må man regne HB Køges rolle i oprykningskampen for udspillet.

 

Per Frandsen: “Fortjent at Marienlyst vandt”
HB Køge Cheftræner Per Frandsen forsøgte ikke at bortforklarer nederlaget med dårlige undskyldninger efter opgøret og erkender at sejren til Marienlyst var fortjent nok.

“Lige for tiden er der flere spillere som mangler selvtillid. Vi er meget langt fra det niveau jeg ved vi har, så på den baggrund kan der ikke indvendes noget mod sejren til Marienlyst. Vi har flere store chancer, men når vi ikke udnytter dem, kan vi heller ikke vinde”, erkendte cheftræner Per Frandsen og fortsatte

“Der er kun tre spillere som nogenlunde rammer deres niveau, og det er Nicolai Geertsen, Frederik Due og Eddi Gomes. Det er ganske enkelt en kamp vi skal glemme hurtigt muligt, og lige nu kommer kampene hurtigt efter hinanden. Vi har ikke vundet i fem kampe i træk så vi skal se at vinde igen”, afslutter Per Frandsen.

HB Køge møder Brønshøj på hjemmebane onsdag den 21. maj kl. 19.00

 

 

Related Articles

Add Comment