SERIE 1: Køge vandt igen, Ejby led første nederlag

Der har været midtuge runde i serie 1, hvor Køge atter sejrede (denne gang på hjemmebane over Odsherred), mens Ejby måtte se sæsonens første nederlag i øjnene da Brøndby gæstede Sydbank Park i Ejby.

Køge BK må siges at være kommet væsenligt bedre ud af starthullerne ved denne sæsonopstart, i forhold til forårets start, hvor det gik grueligt galt.
Onsdag rev Køge fuldt fortjent sæsonens anden sejr (ud af lige så mange mulige), da TFC Oddsherred gæstede Køge Stadion.
Cihat Barak bragt Køge i front efter blot syv minutters spil, men gæsterne fra Odsherred lykkedes med en udligning kort før pausen ved Frederik Kjelstrup.
I 2. halvleg satte Køge-mandskabet dog tingene endeligt på plads. Først var det Zia Wahidi, der fik bragt Køge i front med 2-1, og siden slog Kenny Hansen resultatet fast med en sikker scoring på straffe. Resultat 3-1 i Køges favør, der dermed fortsat har maximum-point på kontoen.
På lørdag gæster oprykkerne fra Holmegaard GB Køge Stadion. Det bliver spændende at se om Morten Eskesens tropper kan fastholde den gode start her.

Ejby IF Fodbold, der ellers også startede tilværelsen i serie 1 med en sejr på udebane, løb derimod ind i sæsonens første nederlag. Dette skete da Brøndby’s hold 2 (Hold 1 spiller som bekendt Superliga) var gæster på Sydbank Park i Ejby.
Da dommer Niels Ringvig fløjtede opgøret af, havde han noteret hjemmeholdet for 2 scoringer, mens gæsterne fra Brøndby stod noteret for hele 4 scoringer. Dermed led Ejby første nederlag i serie 1.
Lørdag drager Ejby til Svogerslev, der fortsat er uden point, hvilket nok mest skyldtes at Svogerslev (mens stort set alle andre har spillet 2 runder) slet ikke har været i kamp endnu. Så mens lørdagens opgør er 3. runde for Ejby, så er det altså sæsonpremiere for Svogerslev.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier