Serie 1 Sjællandsmesterskab til Haslev FC

Category: Klubber, Senior - Bredde 28 0

 

Så sluttede Haslevs førstehold deres sæson.  Og det gjorde de med manér, da Haslev også tog Sjællandsmesterskabet for Serie 1 hold. Det skete da holdet vandt finalen på udebane i Lundtofte.

Først omkring kl 22:00 var opgøret færdigt. Der måtte forlænget spilletid og straffespark til, før Haslev havde sikret sig mesterskabet. 9-8 i Haslev favør sluttede det hele.
Målmanden Dan Pedersen var i fokus hos Haslev. Foruden en række vigtige redninger, så snuppede han også to straffespark i den afsluttende konkurrence. Han var også på pletten, da det afgørende straffespark skulle sættes ind. Det tog den 47. årige målmand også, og sikrede dermed trofæet og Sjællandsmesterskabet til Haslev. I kølvandet på oprykningen. Den ordinære kamp endte uafgjort 2-2 og omkampen 3-3. Så der var virkelig valuta for pengene på årets længste dag.

For Haslev scorede Frederik Nielsen begge mål i den ordinære spilletid, efter at hjemmeholdet havde ført med 2-0 ved pausen. I omkampen oplevede man det udsædvanlige, at tre gange kom Haslev foran, hvorefter Lundtofte alle gange udlignede på den halve time. I omkampen scorede Niklas Hansen, Anders Dybig og Jannik Jørgensen.

Kilde: Radio Østsjælland, Jan G. Nielsen

Related Articles

Add Comment