Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

gorslev-borup400

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat.

Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF.
Gørslev er normalt et hold, der spiller med i toppen af rækken, og kampene mellem de to klubber plejer at være intense specielt grundet det dårlige forhold mellem klubberne. Den høje intensitet plejer også at give nogle yderst tætte kampe. Resultatet blev også denne gang tæt med 1-1 stående på måltavlen efter 90 minutters spil.

Borup’s Mikkel Gundersen skulle kun bruge halvandet minut, før han havde lagt bolden i Gørslevs mål.
Kampens dommer vurderede dog en tvivlsom offside på den hurtige kantspiller.
Chancen var indledningen på flotte 25 minutters spil af Borup, der bød på flere føringsmuligheder, uden overhovedet at give Gørslev muligheder.

Opgøret skulle dog et stykke ind i 2. halvleg før selvsamme Mikkel Gundersen bragte Borup i front – Og denne gang uden efterfølgende annulering fra kampens dommer.
Dette gjorde han ved at sætte fart på overfor tre af hjemmeholdets spillere, for derefter stille og roligt lægge bolden inden helt nede hvor målstolpen hviler på græsset.
Et rigtig flot mål, som han selv kort inden havde forudsagt. Her meldte han nemlig til Cheftræner: Lars Fogde, at han lige skulle have fem minutter mere på banen, inden sin udskiftning, for han skulle lige score. Og han holdt sit ord.

Otte minutter efter Borup IF’s førringsmål fik hjemmeholdet Gørslev så udlignet til det der endte med at blive kampens slutfacit 1-1.

 

Læs evt. hele kampreferatet på: Borup IF’s hjemmeside

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

NEW FIRM: Slaget om Køge – Lørdag kl. 15:15 (WebTV)

NEW FIRM: Slaget om Køge – Lørdag kl. 15:15 (WebTV)

Lokalbrag i fodboldens serie 1 på Køge Stadion lørdag 30. August når de to moderklubber bag HB Køge møder hinanden med deres bedste seniorhold. Det fælles samarbejde i HB Køge glemmes for en stund, når det gamle “arvefjende-opgør” genoptages med “Slaget Om Køge”. Det nærmest historiske lokalopgør er atter blevet muligt efter Herfølge til denne

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier