Skal Jeres kamp være Re:Play WebTV kamp?

Lokalbold.dk’s WebTV sæson for dækning af fodboldkampe er atter i fuld gang, og de første 8 indslag er allerede produceret i dette efterår. Skal Jeres hold være det næste?

Måske det kunne være sjovt, eller interessant, for Jer at få Jeres hold eller klub med i et kommende WebTV indslag fra Lokalbold.dk?

Alle Sjællandske hold har muligheden derfor, men det er desværre ikke gratis at producerer video-indslag, og derfor har vi indført en sponsorindtægt på kr. 900,00 excl. moms pr. indslag.
Typisk er sponsoratet fra en af klubbens sponsorer, der naturligvis får en kort reklame før og efter indslaget (se evt. eksempler herpå).
Dog har Lokalbold.dk også selv ofte en sponsor på hånden til enkelte opgør.

 

Hvad får man for pengene?
Kamp-preview af aftalte kamp samt kort interview med træner og/eller spiller-repræsentant.
Varighed: Mellem 5 og 9 minutter ialt.
Tilgængelighed: Online på nettet på Lokalbold.dk, Lørdagsavisen.dk, Youtube.com og Vimeo.com – Må desuden anvendes af pågældende klub samt modstanderhold på deres respektive hjemmesider. Ligesom sponsor er velkommen til at anvende klippet.

Sponsor har retten til 10 sekunders videoklip i begyndelsen og slutningen af indslaget. Såfremt bestemte billeder, logo’er, lyde, levende video, budskaber eller andet ønskes, skal dette aftales med lokalbold.dk og samtlige filer mv. skal forelægge senest på optagelsesdagen (gerne før).
Sponsors reklame bliver en integreret del af indslaget og vil “hænge på” i indslagets levetid.

 

Hvordan får vi aftalen i stand?
Henvend Jer med Jeres ønske om kampdato, tid og sted via email til: [email protected] (denne checkes flere gange dagligt). Medsend meget gerne et telefon-nummer på en kontaktperson, således detaljer kan afstemmes.

Se evt. eksempler på tidl. Re:Play indslag her:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videoscategory=replay

Vi håber at hører fra Jer, hvadenten det er Elite-niveau, seriebold eller ungdomsfodbold. Vi er altid friske, er I?

 

Med Venlig Hilsen: WebTV Redaktionen, Lokalbold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Del dine fodboldfoto med Lokalbold via Flickr

Lokalbold.dk har oprettet en gruppe på FLICKR.COM med navnet ‘Dansk Fodbold’, og her igennem søger vi fodboldbilleder fra den danske fodboldverden (alle niveauer og aldersgrupper). Har du taget et eller flere gode fodbold-fotos, som du er villig til at dele samt stille til rådighed for lokalbold redaktionerne? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Undskyld vi roder, men der arbejdes på siden …

Vi benytter sommerpausen til at opsætte en helt ny tidsvarende hjemmeside. Dette kan (vil sansynligvis) medføre “lidt” rod og uorden, samt ting der ikke virker efter hensigten – Men det færdige resultat skulle gerne blive rigtigt godt når vi er helt færdige med opsætningen. Den nye hjemmeside er 100% oppe at køre senest pr. 1.

Lokalbold Comeback

Lokalbold Comeback

Efter en utrolig skidt 2015 sæson, så relanceres lokalbold.dk’s Øst & Midt-Sjællandske sektion nu. Først udskiftes temaet på siderne hen over de kommende dage. Dernæst begynder artiklerne atter at rulle. Helt i takt med at seriebolden nu også atter fløjtes igang. Lokalbold.dk består pt. af to sektioner: Den oprindelige, der har mere end 10 år

Ny medarbejder på Lokalbold

Ny medarbejder på Lokalbold

Det er med stor glæde at Lokalbold.dk, fra og med sæsonstart 2015, kan præsenterer Søren Schmidt som nyeste medarbejder på Lokalbold redaktionen. “Schmidter, som Søren kaldes i daglig tale. vil primært være vores mand i ‘marken’, hvor han bl.a. til vores radio-programmer vil rapportere direkte til studiet ved kampe og events, men Søren vil også

Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

Lokalbold Sports-radio med LIVE-fodbold

Lokalbold Radio er i æteren på 2town Radio’s sende-frekvens, med LIVE-programmet ‘Sport & Musik’ lørdage  (lige uger) med et 4-timers langt program fra 14:00 til 18:00. LYT MED !!! 2town Radio er normalt en landsdækkende netradio-station, men når Lokalbold.dk låner sendefrekvensen på lørdage (lige uger) i tidsrummet 14:00 til 18:00 (april til og med juni)

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier