Skal Jeres kamp være Re:Play WebTV kamp?

Category: Om Lokalbold 1 0

Lokalbold.dk’s WebTV sæson for dækning af fodboldkampe er atter i fuld gang, og de første 8 indslag er allerede produceret i dette efterår. Skal Jeres hold være det næste?

Måske det kunne være sjovt, eller interessant, for Jer at få Jeres hold eller klub med i et kommende WebTV indslag fra Lokalbold.dk?

Alle Sjællandske hold har muligheden derfor, men det er desværre ikke gratis at producerer video-indslag, og derfor har vi indført en sponsorindtægt på kr. 900,00 excl. moms pr. indslag.
Typisk er sponsoratet fra en af klubbens sponsorer, der naturligvis får en kort reklame før og efter indslaget (se evt. eksempler herpå).
Dog har Lokalbold.dk også selv ofte en sponsor på hånden til enkelte opgør.

 

Hvad får man for pengene?
Kamp-preview af aftalte kamp samt kort interview med træner og/eller spiller-repræsentant.
Varighed: Mellem 5 og 9 minutter ialt.
Tilgængelighed: Online på nettet på Lokalbold.dk, Lørdagsavisen.dk, Youtube.com og Vimeo.com – Må desuden anvendes af pågældende klub samt modstanderhold på deres respektive hjemmesider. Ligesom sponsor er velkommen til at anvende klippet.

Sponsor har retten til 10 sekunders videoklip i begyndelsen og slutningen af indslaget. Såfremt bestemte billeder, logo’er, lyde, levende video, budskaber eller andet ønskes, skal dette aftales med lokalbold.dk og samtlige filer mv. skal forelægge senest på optagelsesdagen (gerne før).
Sponsors reklame bliver en integreret del af indslaget og vil “hænge på” i indslagets levetid.

 

Hvordan får vi aftalen i stand?
Henvend Jer med Jeres ønske om kampdato, tid og sted via email til: info@lokalbold.dk (denne checkes flere gange dagligt). Medsend meget gerne et telefon-nummer på en kontaktperson, således detaljer kan afstemmes.

Se evt. eksempler på tidl. Re:Play indslag her:
https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videoscategory=replay

Vi håber at hører fra Jer, hvadenten det er Elite-niveau, seriebold eller ungdomsfodbold. Vi er altid friske, er I?

 

Med Venlig Hilsen: WebTV Redaktionen, Lokalbold.dk

Related Articles

Add Comment