Skensved med Pokaldrømme

Klubben har til den nye sæson tilmeldt sig DBU Pokalen og drømmer om at gentage AIK 65 Strøbys pokalsucces for et par år tilbage.

 

Som det allerede har rygtes i fodboldkredse udvider Skensved IF med endnu et seniorhold i 2012.
Efter at have fået tilgang af 10 spillere fra Solrød FC i vinterpausen kan Skensved IFs succesfulde seniorafdeling nu mønstre hele tre seniorhold.

“Det må sige at være en rigtig flot bedrift når man tænker på at seniorfodbold i Skensved IF kun er halvandet år gammel”, siger en stolt formand Jens Molen.

Seniorfodbolden i Skensved IF har oplevet tre oprykninger i træk. Mange af spillerne havde ikke spillet seniorfodbold inden de startede i Skensved IF. Men spillerne er vokset med opgaven og har gjort det rigtig flot.

I foråret 2011 deltog man i DBUs U21 turnering, og man var kun ét sølle mål fra at gå videre fra puljen på bekostning af Solrød FC, som gik hen og vandt turneringen.

Drømmer om Pokal-triumf
I 2012 har klubben så valgt at deltage i DBU’s pokalturnering, fremfor U21, i håbet om at man kan komme længere end bare første runde.

“Det ville jo være lidt af en oplevelse at prøve et eventyr som AIK 65 Strøby prøvede for et par år siden, hvor de først røg ud til FC Nordsjællands Superligahold i ottedelsfinalen”, siger Jens Molen.

I Serie 4, hvor der skal kæmpes om oprykning til Serie 3, er Skensved havnet i en pulje med nogle klubber som er både ubekendte og en smule “eksotiske” i forhold til dem, som plejer at gæste Skensved Stadion. I puljen er bl.a. klubber som Anadolu IF fra Næstved, Svend Gønge og Langebæk Alliancen ligeledes fra Sydsjælland.

“Mandag den 6. februar afholdes der opstartsmøde i klubhuset på Højelsevej 1, i Lille Skensved. Her vil Cheftræner Stig Andersen fortælle om sæsonen 2012, og hvilke planer han har for alle 3 seniorhold. Både nye som gamle spillere er meget velkommen”, slutter formand Jens Molen.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier