Skensved med Pokaldrømme

Category: Klubber, Senior - Bredde 1 0

Klubben har til den nye sæson tilmeldt sig DBU Pokalen og drømmer om at gentage AIK 65 Strøbys pokalsucces for et par år tilbage.

 

Som det allerede har rygtes i fodboldkredse udvider Skensved IF med endnu et seniorhold i 2012.
Efter at have fået tilgang af 10 spillere fra Solrød FC i vinterpausen kan Skensved IFs succesfulde seniorafdeling nu mønstre hele tre seniorhold.

“Det må sige at være en rigtig flot bedrift når man tænker på at seniorfodbold i Skensved IF kun er halvandet år gammel”, siger en stolt formand Jens Molen.

Seniorfodbolden i Skensved IF har oplevet tre oprykninger i træk. Mange af spillerne havde ikke spillet seniorfodbold inden de startede i Skensved IF. Men spillerne er vokset med opgaven og har gjort det rigtig flot.

I foråret 2011 deltog man i DBUs U21 turnering, og man var kun ét sølle mål fra at gå videre fra puljen på bekostning af Solrød FC, som gik hen og vandt turneringen.

Drømmer om Pokal-triumf
I 2012 har klubben så valgt at deltage i DBU’s pokalturnering, fremfor U21, i håbet om at man kan komme længere end bare første runde.

“Det ville jo være lidt af en oplevelse at prøve et eventyr som AIK 65 Strøby prøvede for et par år siden, hvor de først røg ud til FC Nordsjællands Superligahold i ottedelsfinalen”, siger Jens Molen.

I Serie 4, hvor der skal kæmpes om oprykning til Serie 3, er Skensved havnet i en pulje med nogle klubber som er både ubekendte og en smule “eksotiske” i forhold til dem, som plejer at gæste Skensved Stadion. I puljen er bl.a. klubber som Anadolu IF fra Næstved, Svend Gønge og Langebæk Alliancen ligeledes fra Sydsjælland.

“Mandag den 6. februar afholdes der opstartsmøde i klubhuset på Højelsevej 1, i Lille Skensved. Her vil Cheftræner Stig Andersen fortælle om sæsonen 2012, og hvilke planer han har for alle 3 seniorhold. Både nye som gamle spillere er meget velkommen”, slutter formand Jens Molen.

 

Related Articles

Add Comment