Skovboskolen gik hele vejen

Category: Ungdom - Diverse 38

skovboskolen400Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering.

Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

“Lad mig slå fast med det samme at det blev en kamp som Dybbølskolen dominerede fra start, og havde store chancer. Men når man på Skovboskolen har 11 fightere, krydret med  en supermålmand i Andreas Ficher samt tvillingerne Lucas og Marcus Salomonsson, kan det næsten kun blive en succes”, fortæller Søren Schmidt.

Det gjorde det naturligvis også. Specielt i 2. halvleg, var Andreas Ficher i focus, hvor han med flere store redninger holdt Skovboskolen inde i kampen, blandt andet husker jeg en dobbelt fodsparede, hvor det nemt kunne være gået galt.

Det der så er spillet 57 minutter af kampen, træder brødrene Salomomsson så til. Lucas får fremtvunget et hjørnespark som han selv tager. Og hvem dukker så op i feltet, og pander bolden ind i netmaskerne til 0 – 1. Naturligvis brormand Marcus. Da der på dette tidspunkt kun var ca. minutter tilbage kunne Skovboskolen kalde sig mestre i Ekstrabladets skolefodboldturnering.

Stort tillykke til Skovboskolen fra Lokalbold.dk med den flotte præstation.

 

 

 

 

 

 

Related Articles