Skovboskolen gik hele vejen

skovboskolen400

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering.

Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

“Lad mig slå fast med det samme at det blev en kamp som Dybbølskolen dominerede fra start, og havde store chancer. Men når man på Skovboskolen har 11 fightere, krydret med  en supermålmand i Andreas Ficher samt tvillingerne Lucas og Marcus Salomonsson, kan det næsten kun blive en succes”, fortæller Søren Schmidt.

Det gjorde det naturligvis også. Specielt i 2. halvleg, var Andreas Ficher i focus, hvor han med flere store redninger holdt Skovboskolen inde i kampen, blandt andet husker jeg en dobbelt fodsparede, hvor det nemt kunne være gået galt.

Det der så er spillet 57 minutter af kampen, træder brødrene Salomomsson så til. Lucas får fremtvunget et hjørnespark som han selv tager. Og hvem dukker så op i feltet, og pander bolden ind i netmaskerne til 0 – 1. Naturligvis brormand Marcus. Da der på dette tidspunkt kun var ca. minutter tilbage kunne Skovboskolen kalde sig mestre i Ekstrabladets skolefodboldturnering.

Stort tillykke til Skovboskolen fra Lokalbold.dk med den flotte præstation.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Hastrupskolen ligner lokale favoritter (WebTV)

Skolefodbolden ruller igen, og Ekstra Bladets turnering er allerede et par runder inde i turneringen, hvor flere skoler vanen tro tidligt må opgive drømmen. Hastrupskolens drengehold fra Køge ligner dog et hold med pointiale til at nå langt i årets turnering. Torsdag (11. september) blev Søndre Skole (Køge) sendt ud af Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering, da

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Eddie er tilbage hos AIK 65 Strøby

Malawis landsholds tekniske direktør og forhenværende A-landsholdtræner, Eddie Ngonamo, er tilbage i Danmark hvor han skal køre nogle kurser og træningspas for danske spillere og trænere. I lørdags startede Eddie Ngonamo i Haslev FC og mandag var turen så kommet til den klub hvor Eddie Ngonamo har brugt mest tid, nemlig AIK 65 Strøby Fodbold.

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Fodboldbanerne i Haslev har det rigtigt skidt

Faxe Kommune har ifølge Haslev FC ikke udført den grundlæggende pleje af fodboldbanerne i årevis. En af Haslev FCs fodboldbaner blev kasseret af dommeren ved en U17 kamp i foråret, fordi det var for risikabelt at spille på den. Siden da har det gode vejr betydet at banerne ikke har fået vand nok. Det har

Solrød FC’s U13 tog pokalen i Holland

Solrød FC’s U13 tog pokalen i Holland

Solrød FC U13 hold 1, gentog succesen fra 2012, og vandt i Påsken den internationale fodboldturnering Hanze Trophy i Zwolle, Holland.   Finalen blev spillet mod tyske Steinhagen FC, der var gået ubesejrede gennem turneringen til finalen. Men i finalen var drengene fra Solrød FC helt klar til opgaven, hvor holdet spillede turneringens bedste kamp.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier