Søren Larsen er ny træner i Køge BK

soerenlarsen400

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre.

Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er ny mand på posten som U/15 træner i Køge Boldklub, hvor han skal stå i spidsen for klubbens elite hold frem til sommer.

33-årige Søren Larsen stoppede i februar karrieren, da han ikke kunne slippe af med en bruskskade i knæet og ikke var i stand til at bidrage til AGF’s forårs sæson, men nu er Larsen altså tilbage på de grønne plæner, og så i den klub, hvor han tog sine første driblinger som ungdomsspiller og professionel, inden han skiftede til Brøndby IF.

“Jeg vil gerne prøve det af og fornemme, hvor jeg står. Det er unge mennesker, og det er lige præcis den alder, jeg gerne vil arbejde med, fordi jeg har mulighed for at præge dem. Det kunne ikke være bedre”, siger Søren Larsen til tipsbladet.dk.

Søren Larsen, der kommer med en masse erfaring som udlandsprofessionel i blandt andet Schalke 04, Toulouse og Feyenoord, er også i gang med at starte sit firma “Torjäger” op. Samtidig med, at han skal træne drengeholdet i Køge Boldklub, skal han altså udbrede kendskabet til sin nystartede virksomhed, der består af to dele. Den ene er angrebstræning, der er målrettet professionelle angribere. Den anden, som Søren Larsen kalder physical awareness, er målrettet alle, som eksempelvis vil i bedre form, spise bedre og lignende.

“Torjäger-delen er henvendt til angriberen, men det handler ikke bare om skud på mål. Det er hele pakken, en komplet løsning. Angribere har brug for individuel træning, og det tilbyder jeg. Det er skadesforebyggende, der er fokus på kosten og fokus på styrketræning. Den normale træning, som jeg selv har oplevet, er okay, men den er ikke komplet, for der bliver for eksempel ikke taget hensyn til tidligere skader, form, og om der spises rigtigt. Jeg er sikker på, der kan hentes procenter, så angriberen når sit maksimale potentiale”, siger Søren Larsen, der henviser til sin hjemmeside soerenlarsen.com, hvor der er mere info.

Søren Larsen forklarer videre:

“Delen omkring physical awareness handler om at hjælpe folk, der er på vej tilbage fra skader, er hæmmet af noget eller bare gerne vil i gang. Det er motionister, Serie 2-spillere og folk der vil tabe sig. Så hjælper jeg dem med at lave træningsprogrammer, så de får trænet optimalt, for jeg vil gerne bruge min erfaring og min uddannelse til at hjælpe folk”, siger Søren Larsen, der blandt andet har været personlig træner og kostvejleder for At Work Aarhus i 2012 – 2013.

Den tidligere landsholdsangriber har selv døjet meget med skader i sin karriere, og det er noget af den erfaring, han kan bruge og give videre til både motionister og de professionelle angribere.

“Jeg er overbevist om, at havde jeg fået skadesforebyggende behandling, da jeg var 18 år, havde jeg været mindre skadet. Det er en del af det at være fodboldspiller, at man også passer på sin krop. Man skal sørge for at være i god form, og man skal sørge for at træne individuelt for at optimere angriberen”, siger Søren Larsen.

33-årige Søren Larsen fortæller videre, at han glæder sig over at have job i fodboldverdenen, hvor han meget gerne vil blive. Han fortæller også, at den nystartede virksomhed er begyndt at få kunder.

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Tommy Møller skal have million-erstatning af HB Køge

Tommy Møller skal have million-erstatning af HB Køge

Mere end to års opslidende kamp i retssystemet i striden med HB Køge, er nu slut for den tidligere Cheftræner Tommy Møller Nielsen. Onsdag fik Tommy Møller Byrettens ord for at han har krav på godt 1,1 million kroner fra HB Køge. Tommy Møller Nielsen (søn af tidl. Landstræner Richard Møller Nielsen) fik onsdag medhold

Jimmy Kastrup fyret i SC Egedal

Jimmy Kastrup fyret i SC Egedal

SC Egedal har ikke tabt i de seneste fire kampe i Danmarksserien, og derudover har holdet sendt superligamandskabet FC Nordsjælland ud af pokalturneringen. Men det indfrier ikke ambitionerne i Ølstykke og Stenløse, og mandag aften fik spillerne af vide, at samarbejdet med træner Jimmy Kastrup er stoppet med omgående virkning. Jimmy Kastrup, fra Køge, skal

Jungsgaard tilbage i FC Roskilde

Jungsgaard tilbage i FC Roskilde

Martin Jungsgaard, der tidligere har været cheftræner i FC Roskilde, er nu tilbage i klubben som assistenttræner. Cheftræner Anders Theil har brug for ny inspiration i FC Roskilde, og derfor stoppede han i sidste uge samarbejdet med assistenttræner Marc Thevis. Morten Svan tog midlertidigt over, men nu er en permanent afløser på plads.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier