Solrød led nederlag i premieren

Category: Senior - Elite 6 0

Sjællandsserieholdet fra Solrød FC kom ikke just fantastisk fra start i årets første turneringskamp. Trods hjemmebanefordel og flot solskin, måtte de små 100 hjemmepublikummer se deres hold besejret med 1-3 af Holbæk.

Kampen blev afviklet på en flot forårsdag og på en bane, der var ganske god med årstiden taget i betragtning.
Solrød FC stillede med hele 4 debutanter på holdet: Martin Schnack i målet, Andreas Juul Olesen, Jacob Norddal og Jakob Madsen.
Til gengæld måtte cheftræneren modtage sidst øjebliks afbud fra Wibroe med sygdom, samt midtbane krigeren Nicklas der desværre nok er ude i en længere periode med ondartet lyskenskade, som han pådrog sig den sidste træningskamp – to markante afbud.

Dommeren kom for sent
Kampen kom 20 minutter for sent i gang, da kampens dommer Lars Kulle Nielsen blev forsinket af et større trafikuheld ved Køge.
Ingen af holdene kunne få spillet til at fungerer i kampens indledning, hvor spillet tydeligt bar præg af at være sæsonpremiere.
Dog var det gæsterne fra Holbæk, der først kom på tavlen, efter at de i det 12. minut fik tildelt et “lidt tvivlsomt” straffespark, der blev omsat til scoring.
Bare fem minutter senere gjorde gæsterne fra Holbæk det også til 0-2, efter et friløb på højrekanten der endte med et kanondrøn op i nettaget hos Solrød. Iøvrigt en situation hvor Solrød FC bestemt følte sig snydt for en offside-kendelse, ifølge deres hjemmeside.

Hjemmeholdet kommer dog spillemæssigt bedre med i opgøret som halvlegen skrider frem, og inden pausen lykkedes det også at få reduceret efter en hjørnesparkskombination der endte med et flot hovedstødsmål. Dermed var pause-stillingen på Solrød Stadion 1-2.

Bortvisning af træner
Solrød pressede gevaldigt på fra 2. halvlegs start, og det lugtede da også længe fælt af en solrød reducering, men heldet og dommerkendelserne var bestemt ikke på Solrød FC’s side denne Skærtorsdag, og efterhånden blev angrebene mere og mere forkrampet.
Og i kampens slutfase går det helt skævt for Solrød, der får Cheftræner Christian Lundby bortvist efter et voldsomt udbrud mod kampens dommer (sansynligvis med efterfølgende karantæne til følge).
Og som om at dette ikke var skade nok for hjemmeholdet, så måtte man se gæsterne fra Holbæk banke “sømmet i kisten” med en scoring inde i overtiden til slutfacit 1-3.

Et dyrt nederlag i premieren, som gør ondt på Solrød, der nu blot har 5 point ned til nedrykningsstregen i Sjællandsserien.

Der venter Solrød FC en yderst svær opgave igen allerede mandag (2. Påskedag) hvor Solrød gæster topholdet Ledøje-Smørum.

Related Articles

Add Comment