Solrød led nederlag i premieren

Sjællandsserieholdet fra Solrød FC kom ikke just fantastisk fra start i årets første turneringskamp. Trods hjemmebanefordel og flot solskin, måtte de små 100 hjemmepublikummer se deres hold besejret med 1-3 af Holbæk.

Kampen blev afviklet på en flot forårsdag og på en bane, der var ganske god med årstiden taget i betragtning.
Solrød FC stillede med hele 4 debutanter på holdet: Martin Schnack i målet, Andreas Juul Olesen, Jacob Norddal og Jakob Madsen.
Til gengæld måtte cheftræneren modtage sidst øjebliks afbud fra Wibroe med sygdom, samt midtbane krigeren Nicklas der desværre nok er ude i en længere periode med ondartet lyskenskade, som han pådrog sig den sidste træningskamp – to markante afbud.

Dommeren kom for sent
Kampen kom 20 minutter for sent i gang, da kampens dommer Lars Kulle Nielsen blev forsinket af et større trafikuheld ved Køge.
Ingen af holdene kunne få spillet til at fungerer i kampens indledning, hvor spillet tydeligt bar præg af at være sæsonpremiere.
Dog var det gæsterne fra Holbæk, der først kom på tavlen, efter at de i det 12. minut fik tildelt et “lidt tvivlsomt” straffespark, der blev omsat til scoring.
Bare fem minutter senere gjorde gæsterne fra Holbæk det også til 0-2, efter et friløb på højrekanten der endte med et kanondrøn op i nettaget hos Solrød. Iøvrigt en situation hvor Solrød FC bestemt følte sig snydt for en offside-kendelse, ifølge deres hjemmeside.

Hjemmeholdet kommer dog spillemæssigt bedre med i opgøret som halvlegen skrider frem, og inden pausen lykkedes det også at få reduceret efter en hjørnesparkskombination der endte med et flot hovedstødsmål. Dermed var pause-stillingen på Solrød Stadion 1-2.

Bortvisning af træner
Solrød pressede gevaldigt på fra 2. halvlegs start, og det lugtede da også længe fælt af en solrød reducering, men heldet og dommerkendelserne var bestemt ikke på Solrød FC’s side denne Skærtorsdag, og efterhånden blev angrebene mere og mere forkrampet.
Og i kampens slutfase går det helt skævt for Solrød, der får Cheftræner Christian Lundby bortvist efter et voldsomt udbrud mod kampens dommer (sansynligvis med efterfølgende karantæne til følge).
Og som om at dette ikke var skade nok for hjemmeholdet, så måtte man se gæsterne fra Holbæk banke “sømmet i kisten” med en scoring inde i overtiden til slutfacit 1-3.

Et dyrt nederlag i premieren, som gør ondt på Solrød, der nu blot har 5 point ned til nedrykningsstregen i Sjællandsserien.

Der venter Solrød FC en yderst svær opgave igen allerede mandag (2. Påskedag) hvor Solrød gæster topholdet Ledøje-Smørum.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier