Solrød nappede sejren hos Køge Boldklub

Category: Senior - Bredde 6 0

‘Den kloge narrer den mindre kloge’ lyder et gammelt ordsprog, og dette var precist tilfældet i sæsonens afsluttende runde af serie 1 hvor Køge BK havde besøg af Solrød FC.

Et ineffektivt Køge-mandskab, der ellers sad på 90 procent af alt spil, måtte se sig besejret af gæsterne fra Solrød FC, der med utroligt enkle midler overraskede Køge-forsvaret to gange på hurtige omstillinger.

Gæsterne fra Solrød FC kunne derfor drage hjem fra køge Stadion med 3 velfortjente point i bagagen for resultatet 0-2.

 

Fortrøstningsfuld Køgechef
Trods nederlaget i efteråets sidste opgør, er Cheftræner Morten Eskesen på en gang nogenlunde tilfreds med halvsæsonen og fortrøstningsfuld forud for sidste halvdel i foråret 2014.

“Vi har opnået 7 point mere i efteråret end vi gjorde i foråret, så det har pointmæssigt været en god fremgang. Vores spil har i perioder været rigtigt flot, og mange spillere har virkelig spillet godt i mange af kampene”.

“Vi er en meget uerfaren trup, når vi sammenligner os med andre serie 1 hold. Langt de fleste andre hold har spillere, der har spillet på højere niveau. F.eks. i Odsherred, som fører rækken; halvdelen af deres spillere har spillet divisionsfodbold. Vi har til gengæld rigtig meget talent i truppen, som på gode dage spiller noget af det bedste fodbold i rækken. Vi har dog svinget en del i efterårets kampe, hvilket er naturligt med sådan en ung trup”, fortæller Køge BK Cheftræner Morten Eskesen.

Køge Boldklub holder vinterpause på 4. pladsen i serie 1, to pladseringer fra oprykningspladserne. For et år siden gik Køge til vinterpause på en 1. plads, men en dårlig start på foråret 2013 ødelagde hurtigt alle Køgedrømme om oprykning til Sjællandsserien.
Såfremt Cheftræneren kan få mere stabilitet i holdet frem til forårets opstart, så er mulighederne for oprykning bestemt fortsat indenfor rækkevidde.

Related Articles

Add Comment