Søren Colding stopper som direktør i HB Køge

Category: Klubber, Senior - Elite 11 0

HB Køge og Søren Colding har indgået en aftale om at Søren Colding fratræder sin stilling som direktør 30. september 2013, hvorefter han indtræder i bestyrelsen.

Søren Colding har fået et tilbud om at tiltræde som Marketing- og eventansvarlig i familiefirmaet KasiGroup/Endless Jewelry, hvilket er en unik mulighed som han ikke har kunnet sige nej til.

“Vi beklager naturligvis Sørens anmodning om at fratræde, men er samtidig rigtig glade for at det er lykkedes, at lave en aftale med Søren om at han forbliver tilknyttet HB Køge i form af en bestyrelsespost hvor han fortsat vil assistere med bl.a. forretningsudvikling, events, Players sponsorater m.v.” siger bestyrelsesformand Henrik N. Andersen til Lørdagsavisen

“Arbejdet med at finde en erstatning for Søren Colding er igangsat og kører i højeste gear, men selv om det går stærkt skal vi ikke forhaste os. Vi skal være helt sikre på, at det er den helt rigtige mand til jobbet. Heldigvis er ånden i klubben, at vi i hverdagen løfter i flok og det gør vi naturligvis også nu hvor vi skal løfte lidt mere”, siger Henrik N. Andersen.

Henrik N. Andersen og bestyrelsen i HB Køge føler, at man har godt styr på forretningen HB Køge:

“Spille- og pointmæssigt er vi kommet godt fra start i NordicBet ligaen, vi spiller med i toppen og har fornemmelse af, at vi kan slå alle. Vi er videre i pokalturneringen og skal møde AaB i næste runde. Tilskuertallene til vores hjemmekampe er stigende i forhold til i foråret. Vi udvikler og sælger spillere, som er interessante for Superliga-klubberne. Vi har formået at få ungdommens A-licens for både U/17 og U/19, og begge hold er kommet godt fra start. Vi har netop fået 2 spillere udtaget til ungdomslandsholdet og flere er på vej. Netværket omkring HB Køge er det mest attraktive i Region Sjælland, er vi er nu mere end 260 partnere. Så der er alt mulig grund til at være stolte og vi i bestyrelsen er fortrøstningsfulde i forhold til vores videre udvikling”, slutter HB Køges bestyrelsesformand.

Related Articles

Add Comment