Sort efterår i Solrød FC (WebTV)

Category: Senior - Elite, VIDEO 10 0

Sjællandsserie: Resultaterne har bestemt ikke flasket sig som håbet, for Solrød FC’s bedste seniorhold i Sjællandsserien, dette efterår. Inden årets sidste spillerunde ligger Solrød helt i bund i tabellen.

Cheftræner Christian Lundby havde ellers, før sommerpausen, store forhåbninger til at dette skulle blive sæsonen hvor Solrød kunne præge toppen af Sjællandsserien.
Desværre oplevede Christian Lundby og Solrød FC en spillerafgang på hele 7 mand i sommerpausen, og dette har været medvirkende til at ændre hele målsætningen og forhåbningerne for sæsonen. Men at det skulle gå så slemt, som tabellen viser nu, var der vist ikke mange, der havde forudset.
Efter en nogenlunde fornuftig sæsonstart med 4 point i de tre første kampe, så har Solrød FC ikke prøvet at synge sejrssang de seneste 9 spillerunder.

Inden årets sidste spillerunde, og dermed vinterpause, har Solrød FC blot 9 point på kontoen og ligger sidst i tabellen. Selv med en sejr i årets sidste kamp, kan Solrød ikke komme over nedrykningsstregen, og må under alle omstændigheder holde vinterpause på en nedrykningsplads.

Årets sidste kamp for Solrød FC i Sjællandsserien er på hjemmebane mod Allerød FK. Opgøret fløjtes igang på Solrød Stadion lørdag 3. november kl. 14:00 – Mon ikke Christian Lundbys tropper vil gøre alt for at gå til vinterpause med et godt resultat?

 

WebTV
Tidligere på sæsonen lavede vi et interview med Christian Lundby om Solrøds muligheder i Sjællandsserien. Se dette i vores WebTV-sektion, eller følg det direkte link herunder:

www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=solrodtraener-hardt-arbejde-i-vinterpausen

 


Related Articles

Add Comment