Spillerflugt hos HB Køge

Category: Senior - Elite 2 0

At menuen nok står på 1. division efter sommerpausen, er man så småt ved at indstille sig på hos HB Køge, der nu justerer budgettet herefter. Dog er der mange spillere, der allerede nu annoncerer deres exit hos HB Køge i sommerpausen.

 

Den sidste mulighed for at opnå sportslig succes i dette forår, forsvandt reelt for HB Køge med nederlaget til AC Horsens i DBUs pokalsemifinale.

Dermed bliver der ingen europæisk fodbold til HB Køge i denne omgang, ligesom den nok står på fodbold i den næstbedste række i Herfølge efter sommerpausen.

Disse fakta får nu HB Køge til at nedsætte budget. Flere spillere er blevet bedt om at gå ned i løn, mens andre har fået besked på at deres kontrakter ikke vil blive forlænget.

Situationen har for alvor sat gang i svingdøren hos svanerne, og det ser ud til at der er temmeligt ensrettet i den dør. Oveni har enkelte spillere selv meddelt at de finder det på tide “at prøve noget nyt”.

 

Mindst 11 spillere klar til at forlade HB Køge

Alt tyder på et farvel til følgende HB-Køge spillere: Målmand Morten H. Jensen, Lasse Kronborg, Viceanfører Thomas Sørensen, midterforsvarer Stefan Hansen, Mads Laudrup, Patrick “Pad” Hansen.

Derudover muligvis også: Simon Richter, Kristian Geertsen, Tobias Thomsen, Ronnie Bendtsen og Anders Nielsen, der alle har kontrakt udløb til sommer.

 

Morten H. Jensen og Lasse Kronborg, er begge blevet forelagt nye kontrakter, men har begge sagt nej til klubbens reduceret udspil.

Thomas Sørensen og Stefan Hansen er iblandt de spillere, der hat modtaget besked om at deres kontrakter ikke forlænges.

Mads Laudrup ønsker selv nye udfordringer og savner mere spilletid.

 

Per Rud: “Det er ikke nemt”

“Det er klart, at vi kommer til at miste noget kontinuitet i truppen, men heldigvis har vi en stærk og bred trup, hvor holdets markante profiler er på længerevarende kontrakter”, udtaler Sportschef Per Rud, der naturligvis sammen med resten af klubbens trænere og scouts er forberedt på denne situation.

“Vi har set og ser fortsat masser af kampe, og har emnerne klar, ligesom der også bliver rykket mellem 2-4 spillere op fra vores eget talentfulde U19 divisionshold”, fortæller Per Rud, og understreger at det ikke er nogen nem opgave, at skabe sammenhæng mellem indtægter og udgifter i tilfælde af nedrykning.

 

Delvis Kilde: HBkoge.dk 

Related Articles

Add Comment