Sportschef smækker med døren i Tåstrup FC

Category: Klubber, Træner 18 0

Per Løvhøj, der er sportschef hos Taastrup FC, har sendt sin opsigelse til klubbens formand. Baggrunden herfor er uenighed om i hvilken grad der skal satses på herreholdet i Sjællandsserien.

Løvhøj har længe slået på at der bør tilføjes midler til holdet, og at man bør have ambitioner om mere, mens klubbens formand Søren D. Sørensen maner til tilbageholdenhed.

Nu har Per Løvhøj altså fået nok og har således sendt klubben sin opsigelse:

“Når ledelsen alligevel ikke gider satse på herreholdet i sjællandssserien, hvorfor så blive?”, udtaler Per Løvhøj ifølge sn.dk, og fortsætter:

“Jeg synes ikke, der er overensstemmelse mellem mål og handling i klubben. Man ville gerne noget, da jeg startede, men som tiden gik ville man ingenting. Man vil ikke noget hverken på den korte eller lange bane, og det har jeg taget konsekvensen af”, siger Løvhøj.

“Vi snakker om meget små penge, der skulle til, for at det kunne lade sig gøre, men man vil slet ikke prioritere midler den vej. Klubben har en tyrkertro på, at man kan gøre det uden”, siger Per Løvhøj ifølge sn.dk

 

Klubformand står fast
Penge til spillere kommer ikke på tale i klubben. Det slår Taastrup FC’s formand Søren D. Sørensen fast:

“Vi vil ikke sætte klubbens eksistens på spil med økonomiske eksperimenter. Sådan er det. Det budget, vi skal fremlægge på generalforsamlingen i marts skal være i balance”, siger formand Søren D. Sørensen, og fortsætter:

“Der er nok klubber, der mangler penge og har økonomiske problemer, og vi vil ikke foregøgle nogen spillere, at vi kan skaffe dem penge i den krisetid, vi lever i”, afslutter formanden for Taastrup FC.

 

Related Articles

Add Comment