Stadion-beslutning sat på ‘Stand-By’

Drømmen om et nyt, moderne stadion i Køge lever stadig. Køge Byråd venter dog med at tage endelig stilling til Køge Park efter sommerferien, så der er tilstrækkelig tid til at undersøge muligheden for et offentligt-privat partnerskab.

Store beslutninger kræver tid. Det gælder også i spørgsmålet, om Køge Byråd vil fløjte den ambitiøse plan for Køge Park i gang: et nyt stort stadion med over 10.000 siddepladser og 38.000 kvadratmeter til en samlet pris på 600 mio. kr.

Køge Kommune hyrede sidste år en konsulent til at undersøge mulighederne for at finde investorer og partnere til projektet. Dét arbejde er nu færdigt og blev tirsdag forelagt Køge Byråd.

Konsulentens anbefaling er at indgå et offentlig-privat partnerskab omkring Køge Park, da der næppe er investorer til et rent privat projekt. Et offentligt-privat partnerskab vil i praksis betyde, at private investorer står for alle anlægsudgifter, mens Køge Kommune i første omgang skal leje sig ind i f.eks. halfaciliteter.

“Det er klart, at et projekt i denne kaliber kræver et meget grundigt forarbejde, så vi er helt skarpe på mulighederne for at realisere det – og på de risici, der også ligger i det. Forvaltningen vil derfor gå forslaget om et privat-offentligt partnerskab grundigt i gennem henover sommeren – særligt hvad det vil betyde for kommunens økonomi – hvorefter vi beslutter, om vi går videre med projektet”, siger borgmester Marie Stærke på vegne af Køge Byråd.¨

Byrådet genoptager sagen om Køge Park efter sommerferien.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Den nye kunstgræsbane på Herlufsholm Idrætscenter, der ifølge planen skulle have stået klar til Januar, er sat på stand-by. “Kunstgræsprojektet er blevet dyrere end vi havde regnet med. Derfor venter vi med igangsætningen”, fortæller formanden for Herlufsholm Idrætscenter, Hans Nikolajsen ifølge Sjællandske.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier