Stærk årgang 99/00 hos Havdrup Fodbold

I Havdrup er forberedelserne til den kommende sæson allerede i fuld gang, for de ialt 19 spillere og deres trænere.

Holdet træner udendørs på grus hver mandag og torsdag, hvilket de har gjort hele vinteren, samtidigt har man en fast løbetur på ca. 5 km hver mandag inden den almindelige træning.

For at få formen banket helt op i top, har holdet i år valgt at tage 4 x boksetræning i Køge.
“Det er hårdt, men det giver et godt sammenhold”, fortælles der fra Havdrup Fodbolds side.

Holdet deltager i øjeblikket i SBU 11 mands vinter turnering, hvor der bliver eksperimenteret på pladserne. I de 3 første kampe er det blevet til 3 sikre sejre over Lynge Broby (5-2) Tølløse (4-1) og Hvalsø 6-1.

I indendørs har holdet også gjort sig flot bemærket. De er videre til Sjællandstræffet som spilles i weekenden 9. & 10. marts. De er vindere af Hvalsø Cup i årgang 00 og Midtsjællands Cup Såby i årgang 99. Derudover blev det til en flot 2. plads i Nyråd Cup for årgang 99.

Til den kommende sæson spiller holdet 11 mands fodbold i række 2, samt 7 mands fodbold i række 1.

Årets “udlandstur” går til Nordjylland hvor holdet skal detage i Nørhalne Cup 2013, der er et af Danmarks største internationale fodbold stævner.

Nye spillere er velkommen, forlyder det fra træner-stablen bag den succesrige årgang i Havdrup.

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger årgang 1999 drenge

Karise IK Fodbold søger nye spillere til U16 Drengeholdet. Karise IK Fodbold søger drenge fra årgang 1999 der har lyst til at spille fodbold hvor det tages seriøst, men stadig har plads til det sociale, fritidsarbejde og kærester. Karise IK Fodbold tilbyder udfordrende og udviklende træning.

Unge Rødvig-drenge skal til landsmesterskaber

Unge Rødvig-drenge skal til landsmesterskaber

For andet år i træk har Rødvig G&I’s 04-årgang kvalificeret sig til landsmesterskaberne i indefodbold. Den talentfulde årgang fra den sydstevnske klub spillede kvalifikationsstævne i Toksværd, hvor de gjorde rent bord med fire sejre i fire kampe.

Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Seje fodboldpiger fra Karise byder store klubber op til dans

Karise IK´s seje fodboldpiger har vundet deres række med 6 sejre og 2 uafgjorte kampe. Karise, en lille landsby på sjælland med cirka 2.200 indbyggere, byder de store klubber op til dans.

Sølv til Bjæverskov IF’s U14-Drenge i Pokalfinalen

Sølv til Bjæverskov IF’s U14-Drenge i Pokalfinalen

U14 Drengene fra Bjæverskov havde efter en flot Pokalturnering kvalificeret sig til årets finale, der blev afholdt i Superliga-rammerne på Farum Park. Finalen endte med sejr til Mørkøv IF, mens drengene fra Bjæverskov fik de flotte sølvmedaljer. Trods nederlag på 3-0 i finalen til Mørkøv IF, så kunne en flok stolte drenge fra Bjæverskov alligevel

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier