Stevns kunststofbane koster 5,2 millioner kroner

Category: Klubber, Senior - Bredde, Ungdom - Bredde 7 0

På tirsdag kl. 14 tager formanden for Natur-, Fritids- og Kulturudvalget Mogens Haugaard (V) første spadestik til den nye kunststofbane, der skal anlægges ved Strøbyhallen. Arbejdet er gået til entreprenør Jan Nielsen i Varpelev, der ved kommunens licitation gav det billigste tilbud af de tre bud, der kom ind, skriver DAGBLADET Køge lørdag.

Det har trukket ud med at godkende licitationen, da buddene som omtalt i DAGBLADET onsdag lå noget højere end de tre millioner kroner, som Kommunalbestyrelsen afsatte på dette års budget. De samlede udgifter ventes at ramme 5,2 millioner kroner, oplyser borgmester Poul Arne Nielsen (V), hvoraf Jan Nielsen skal have de 4,3 millioner. Resten går bl.a. rådgivning omkring projektet.

I første omgang forkastede Kommunalbestyrelsen de indkomne bud, som lå endnu højere, men efter en nøje gennemgang er udgifterne bragt til den nye kunststofbane bragt ned til de nævnte 4,3 millioner kroner.

“Jeg glæder mig utroligt over, at det nu lykkes at skabe nogle supersportscentre i både Store Heddinge, Hårlev og Strøby. Og så tager jeg til efterretning, at prisen blev lidt højere end forventet”, siger Poul Arne Nielsen.

Bevillingen blev godkendt på et lukket møde i Kommunalbestyrelsen i juni. Banen ventes klar til indvielse 1. november.

 

Kilde: sn.dk 

Related Articles

Add Comment