Stigning i skattefrie takster

Hvor meget må man som fodboldklub udbetale til sine ulønnede trænere og ledere i skattefri godtgørelse? Satserne er netop blevet justeret af Skatterådet, og du kan finde de nye beløbsrammer her. Bl.a. vedr. telefon- og internetudgifter og tøjvask. Taksterne er opjusteret med 15 procent.

 

Skatterådet har med virkning fra 1. oktober 2012 vedtaget af forhøje satserne for skattefri godtgørelse til de frivillige.

Udbetaling af den skattefri godtgørelse er for de personer, der ikke modtager løn for deres arbejde i fodboldklubben.

Uden at vise bilag kan de frivillige, ulønnede trænere og ledere få kompensation for deres udgifter til telefon, internet, administration (f.eks. kontorartikler, porto, møder), indkøb/vask af sportstøj m.m.

I oversigten herunder kan du se ajourførte takster, der er gældende den 1. oktober 2012.

Taksterne for udbetaling af skattefri godtgørelse til fodbolddommere er reguleret i en aftale mellem DBU og dommernes organisation, DFU.

 

Alternativet til skattefri godtgørelse

Der er ikke noget i vejen for, at en forening vælger at udbetale lavere skattefri godtgørelser end de ovenstående priser.

Men man skal være opmærksom på, at alle udbetalte godtgørelser, der overstiger de nævnte satser, er skattepligtige.

Alternativet til udbetaling af skattefri godtgørelser er dækning af udgifter efter regning – det vil sige med refusion af udgifter på grundlag af bilagsdokumentation.

 

Kilde: DBU

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Næstved afviste Kinesiske investorer

Næstved afviste Kinesiske investorer

To store kinesiske virksomheder har via danske agenter i to omgange indenfor det sidste halve års tid forsøgt at købe sig til magten i Næstved Boldklub. Det klare mål har i begge tilfælde været at købe sig ind i den sydsjællandske 2. divisionsklub, men selv om klubejer Peter Birk Pedersen i første omgang modtog henvendelserne

Nye kontrakttyper kan presse fodboldspillere til karrierestop

Nye kontrakttyper kan presse fodboldspillere til karrierestop

Nye kontrakttyper kan få fatale konserkvenser for mange fodboldspillere. En af dem, der måske må sige helt farvel til fodbolden, såfremt de nye kontrakter bliver en realitet, er HB Køge spilleren Anders Nielsen. “Jeg brænder for fodbold. Men der er grænser for, hvor dårlige forhold jeg kan spille under. En forringelse af mine vilkår, vil

Ny turneringsstruktur for 2. Division og DS

Ny turneringsstruktur for 2. Division og DS

DBUs bestyrelse har besluttet en ny turneringsstruktur for 2. Division og Danmarkserien fra 2015/16 sæsonen.

20 dages fængsel for at skubbe fodbold-dommer

20 dages fængsel for at skubbe fodbold-dommer

Et skub i brystet med begge hænder på en fodbold-dommer, så dommer-remedierne som fløjte, kort og kuglepen, røg rundt i luften, blev onsdag 2. april takseret til 20 dages fængsel. Dermed stadfæstede Vestre Landsret byrettens dom fra 21. november sidste år. En serie 5 fodboldkamp i maj 2013 udviklede sig så voldsomt, at en 27-årig angriber

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier