Støt dit lokale fodboldhold, og hold liv i lokalområdet

Category: Træning & Sundhed 7

Det kan godt være at det er nemt at holde med de store hold i de største ligaer, men helt ærligt – er det dem, du tager på stadion for at se hver uge, når du selv bor i provinsen?

De fleste større danske provinsbyer har et eller flere lokale hold, der sagtens kan udmærke sig i fx pokalturneringer og regionale turneringer, og som i mange tilfælde kan tiltrække en del tilskuere fra et bredt opland.

Der hvor problemet ligger, det er når folk vælger de største klubber i de største byer, dvs. at alle pengene og spillerne ender med at være samlet på få klubber, og den lokale fodbold ender med at dø, fordi der ikke er nogen tilbage, der gider samles på lokale stadions.

Lokalt er der bestemt basis for et samspil mellem det lokale erhvervsliv og den lokale fodboldklub, vi kender spillerne på det lokale hold, men vi kender også den købmand, der sponsorerer klubben.

Der er også helte på holdene lokalt

De fleste lokale traditionsklubber har som regel nogle historier om klubbens bedrifter gennem tiderne, og folk kender navnene på nuværende og tidligere stjernespillere, det er noget, der er med til at give kolorit på den lokale forankring og loyaliteten fra fans.

Det kan også være det, der gør at de unge gider at hanke op og spille fodbold i stedet for at lave alt muligt andet, fordi de kan se ved eksemplets magt, at det er muligt at arbejde sig op til noget stort – hvis de gider gøre en indsats.

Hvis du er rigtig heldig, kan du se spillerne træne regelmæssigt, og endda komme rimelig tæt på dem – måske få jer en snak, give hånden og hilse på dem igen under kamp på stadion, den slags er noget sværere at opnå med store stjerner i en stor klub.

Brug din viden om de lokale hold til at lave penge

Kender du til begrebet iGaming? Hurtigt fortalt dækker iGaming over aktiviteter på nettet, som du ved udførelsen af kan tjene penge, hvilket gør, at det også kan kaldes for online gaming, forstået på den måde, at det er de ting, du kan lave på et online-casino, eller ved at sætte penge på udfaldet af sportskampe.

I modsætning hertil står eSport, hvor du selv deltager i selve spillet, og hvor det stort set aldrig handler om penge, men om selv at konkurrere.

Igaming handler om at tjene penge på andres atletiske udfoldelser, og hvis det er sådan, at du kender et lokalt hold rigtig godt, og fx ved noget om holdet som meget få andre ved, så kan du i virkeligheden ”snyde markedet” og tjene penge på din særlige viden.

iGamingNyheder.dk kan du få informationer og inspiration til dine fremtidige spil, der er ingen grund til, at du ikke skal tage alle de fordele, du kan få fra starten, og det uanset om der skal penge på bordet eller ej, du bestemmer selv hvad du er mest til – skal bolden eller pengene rulle?

Related Articles