Storsejr til Køge i forårspremieren

Category: Senior - Bredde 5 0

ziawahidi400Køge Boldklubs bedste senior-mandskab i serie 1 fik en fin start på forårets turnering, da bundproppen fra Mørkøv blev besejret med hele 4-0 på Køge Stadion.

Det var ellers et ret lige opgør i første halvleg, men efter 25 minutters spil fik gæsterne fra Mørkøv et gult kort for ulovligt at nedlægge en Køgespiller på kanten af feltet, hvilket medførte en 10-minutters udvisning til gæsterne.
Denne reducering af gæsternes hold udnyttede hjemmeholdet til at få et solidt overtag i kampen, hvor et godt indlæg blev headet på tværs og Zia Wahidi scorede sikkert til 1-0.

I anden halvleg scorede Køge hele tre mål på blot 6 minutter i løbet af halvlegens første kvarter og herefter var kampen afgjort.

Først gjorde Nicklas Spangsgaard det til 2-0 og 3-0, begge på to flotte langskud, mens Martin Hansen lukkede kampen med sin scoring til 4-0.

Det var iøvrigt en kamp, der bød på comeback til 37-årige Jesper Jakobsen (alias Jay Jay) som i 2000 var en del af Guldholdet, der blev Danmarksmestre med Herfølge Boldklub.

 

Topholdet venter i næste runde
Der står dog en yderst svær opgave på menu’en for Køge BK i sæsonens 2. spillerunde, hvor Køge gæster topholdet Oddsherred, som blot har tabt to gange siden sidste sommer. Det ene af disse nederlag var netop til Køge Boldklub.

 

 

 

Related Articles

Add Comment