Storspillende keepere skyld i nulløsning

Category: Senior - Bredde 7 0

jakobthomsen400Køge Boldklubs bedste seniorhold i serie 1 var søndag på besøg hos topholdet Odsherred, der har en stærk hjemmebane, hvor de inden dagens kamp endnu ikke har tabt i serie 1. I denne sæson er det blevet til 6 sejre ud af de 7 hjemmekampe, mens de har spillet uafgjort i den sidste.

 

Køge mødte op til kampen med stor selvtillid efter sidste uges forårspremiere, der bød på en storsejr på hele 4-0 mod Mørkøv IF.

Første halvleg blev en tæt affære, der ikke bød på de helt store chancer. Odsherred havde dog et skud på stolpen, hvilket var den største chance i første halvleg.
Køge havde flere muligheder, hvor den største tilfaldt Emil Andersen som helflugtede på mål, men Odsherreds målmand Lasse Koch Jensen, der er hentet fra Holbæks 2. divisionshold, reddede på flotteste vis.

I anden halvleg blev der skabt mange flere chancer fra begge hold.
Hjemmeholdet Odsherred satte sig mere og mere på kampen og fik tilspillet sig et par rigtig store chancer, men Køges målmand Jakob Thomsen stod (ligesom Odsherreds keeper) en flot kamp og holdt nullet for anden gang i træk.

“At vi kan tage til Odsherred og få point er vildt positivt. Det er en stor præstation. Vi holder nullet for anden kamp i træk. Vores moral er stærk og vores bænk gjorde i dag også en positiv forskel, så det var en fornøjelse i dag”, fortæller en tilfreds Køge Cheftræner Morten Eskesen til Lokalbold.dk efter søndagens kamp.

 

Påskens program
Køge drager Skærtorsdag sydpå og gæster oprykkerne fra Holmegaard GB, der møder til opgøret med en sejr i bagagen på 4-1 over Fårevejle.
2. Påskedag står den på hjemmekamp mod Holbæk B&I, som Køge BK netop nu deler tredje-pladsen i serie 1 rækken med. Begge hold har 26 point efter 15 kampe, mens de to tophold i rækken begge har 35 point hver.

 

 

 

 

Related Articles

Add Comment