Storspillende keepere skyld i nulløsning

jakobthomsen400

Køge Boldklubs bedste seniorhold i serie 1 var søndag på besøg hos topholdet Odsherred, der har en stærk hjemmebane, hvor de inden dagens kamp endnu ikke har tabt i serie 1. I denne sæson er det blevet til 6 sejre ud af de 7 hjemmekampe, mens de har spillet uafgjort i den sidste.

 

Køge mødte op til kampen med stor selvtillid efter sidste uges forårspremiere, der bød på en storsejr på hele 4-0 mod Mørkøv IF.

Første halvleg blev en tæt affære, der ikke bød på de helt store chancer. Odsherred havde dog et skud på stolpen, hvilket var den største chance i første halvleg.
Køge havde flere muligheder, hvor den største tilfaldt Emil Andersen som helflugtede på mål, men Odsherreds målmand Lasse Koch Jensen, der er hentet fra Holbæks 2. divisionshold, reddede på flotteste vis.

I anden halvleg blev der skabt mange flere chancer fra begge hold.
Hjemmeholdet Odsherred satte sig mere og mere på kampen og fik tilspillet sig et par rigtig store chancer, men Køges målmand Jakob Thomsen stod (ligesom Odsherreds keeper) en flot kamp og holdt nullet for anden gang i træk.

“At vi kan tage til Odsherred og få point er vildt positivt. Det er en stor præstation. Vi holder nullet for anden kamp i træk. Vores moral er stærk og vores bænk gjorde i dag også en positiv forskel, så det var en fornøjelse i dag”, fortæller en tilfreds Køge Cheftræner Morten Eskesen til Lokalbold.dk efter søndagens kamp.

 

Påskens program
Køge drager Skærtorsdag sydpå og gæster oprykkerne fra Holmegaard GB, der møder til opgøret med en sejr i bagagen på 4-1 over Fårevejle.
2. Påskedag står den på hjemmekamp mod Holbæk B&I, som Køge BK netop nu deler tredje-pladsen i serie 1 rækken med. Begge hold har 26 point efter 15 kampe, mens de to tophold i rækken begge har 35 point hver.

 

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

Herfølges seniorer fik flot sæsonstart

De to seniorhold i Herfølge Boldklub, der spiller henholdsvis serie 1 og serie 4, fik en rigtig god sæsonstart med maximumpoint og en samlet målscore på 13-1. Serie 1 holdet fra Herfølge sæsondebuterede på udebane mod B73 Slagelse, hvorfra træner Lars Jensen og hele spillertruppen kunne tage tre point med hjem i bagagen til Herfølge

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

Køge satte Ejby på plads i lokalopgør

I lørdagens kamp tog Køge BKs bedste seniorhold imod Ejby IF på Køge stadion. Køge som inden kampen ikke havde tabt i denne sæson og denne tendens skulle vise sig at fortsætte. Helt som ventet, var det Køge, der domineret fra start og Ejby stod mere tilbagetrukket og satsede meget på deres gode organisation og

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Serie 3 topbrag i Gørslev endte uafgjort

Det var et topbrag, der blev spillet på Gørslev Stadion, mellem puljens nummer 1 og 2, med Borup som førstenævnte. Det blev som ventet et tæt opgør, der også endte med det tættest mulige resultat. Førstepladsen i Serie 3’s pulje 8 tilhører fortsat Borup IF efter weekendens uafgjorte resultat mod puljens andenplads Gørslev IF. Gørslev

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

Remis i “Slaget Om Køge” (WebTV)

På årets sidste august-lørdag lagde Køge Stadion græstæppe til ‘arvefjende-opgøret’ kaldet ‘Slaget Om Køge’ mellem HB Køge’s to moderklubbers bedste seniorhold i serie 1. En underholdende affære (især i første halvleg) endte med en pointdeling mellem Køge og Herfølge. Til daglig er Køge Boldklub og Herfølge Boldklub samarbejdspartnere i den fælles overbygning HB Køge, men

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier