Strøby tabte til Ishøj United

Category: Senior - Bredde 8 0

Serie 3: Efter en god præstation i sidste uges kamp på udebane mod Køge BK, hvor AIK 65 Strøby fuldt fortjent fik revet det ene point med hjem, så var optimismen og håbet om en sejr med rette på plads inden opgøret på hjemmebane mod Ishøj United.

 

Det startede da også ganske lovende for hjemmeholdet, da virkelig var i teten i kampens indledning, og sad på stort set alt i spil og chancer.
Allerede inden de første 5 minutter var spillet havde Mikkel Titze bragt Strøby i front med 1-0.

De lovende takter kunne dog ikke holde for AIK 65 Strøby, der overlod mere og mere spil til gæsterne fra Ishøj United, og det gør man ikke ustraffet. Ishøjholdet har bestemt et par kompentente angribere, der ikke skal have megen plads før de slår til.
Inden den halve time var rundet havde gæsterne lynet hele to gange og bragt sig i front med 1-2.

At kunne eller ikke at kunne: Kunsten at skyde straffe
Strøbyholdet fik ellers den gyldne chance for at få bragt balance i regnskabet, da man godt 10 minutter før pausen fik tilkendt et straffespark. Desværre (for Strøby) misbrugte man på det skamligste med et skud, der end ikke havde retning mod målet. tsk tsk …

Kort efter blev der så dømt straffespark i modsatte ende af banen, efter at en Strøby-forsvarer havde gjort sig “lidt” for bred og havde arm på bolden.
Ishøj-drengene viste således hjemmeholdet hvordan et straffespark skal skydes, og med en sikker eksekvering kunne gæsterne altså gå til pausen med en føring på 1-3.

 

Uskøn 2. halvleg
Trods det faktum at Strøby atter fik tilkæmpet sig overtaget i kampens sidste halvdel, så formåede hjemmeholdet aldrig at blive rigtige farlige i en 2. halvleg, der faldt betydeligt i kvalitet. Endda så meget at det ikke længere var serie 3 niveau værdigt.
Slutfacit var og blev det samme som pausestillingen: 1-3.

Næste weekend byder på et svært udebaneopgør for AIK 65 Strøby, der gæster Greve, som spiller med i top-3 striden.

 

Fotos fra opgøret:

Se billeder fra opgøret på vores søstersite: PICpower.dk

 

 

Related Articles

Add Comment