Styrmand Karlsen klar til HB Køges midtbane

Category: Senior - Elite 6 0

Efter flere markante afgange i spillertruppen hos HB Køge, senest med anfører Nikolaj Madsen der blev solgt til SønderJyskE, er der nu endelig gode nyheder: HB Køge har hentet den rutinerede midtbanespiller Morten Karlsen til klubben.

Morten Karlsen har en lang karriere fra dansk og udenlandsk fodbold. Han startede sin professionelle karrierre i B.93, hvor han i 1998 fik Superligadebut. Siden er det blevet til over 200 kampe i landets bedste række. Han har repræsenteret klubber som FC Nordsjælland, Zwolle i Holland, Randers, Esbjerg og senest Lyngby, som han spillede 16 kampe for i efterårssæsonen.

33-årige Morten Karlsen er stoppet i Lyngby Boldklub ved kontraktudløb ved årsskiftet og skifter derfor til HB Køge på en fri transfer. Kontrakten gælder for de kommende 2,5 år.

“Morten er en spiller, der passer perfekt ind i den måde vi spiller på, og som på glimrende vis erstatter afgangen af vores anfører Nicolaj Madsen”, udtaler cheftræner Per Frandsen.

Med Morten Karlsen, Anders Nielsen og Eddi Gomes har HB Køge i dette transfervindue hentet tre spændende spillere til defensiven, og i følge sportsdirektøren arbejdes der fortsat med tilgang til den offensive del af holdet.

Related Articles

Add Comment