Succesen i Haslev fortsætter

Category: Senior - Elite 3 0

Haslev har med 7 point i de sidste 3 kampe fået kontakt til toppen af Sjællandsserien, og hvis der skulle bygges videre på succes’en, så var 3 point mod gæsterne fra Herlev i lørdagens opgør et must.

Haslev startede kampen godt og fik hurtigt sat sig på spillet. Gæsterne forsøgte at dæmme op med mange lange bolde fra de bagerste rækker. Det var lige ved at gå an, men Haslev fik hurtigt svaret igen, og det skabte hurtige omstillinger og to mål inden pausen.
Det første mål var en sand perle. Mikkel Madsen sendte Kasper Christensen fri i højre side. Han satte kursen mod baglinjen og spillede derefter bolden fladt ind i feltet, hvor en helt fri Stefan Nielsen kunne score til 1-0.

Herefter forsatte Haslev presset mod gæsternes mål, hvilket gav udbytte i målet til 2-0 efter 38. minutter. Her var det Frederik Nielsen med et langt indkast, der blev forlænget af Stefan Nielsen, og ind til Niklas Hansen, der kunne sætte sidste fod på. 2-0 var en kendsgerning og Haslev kunne gå til pausen med en fuldt fortjent føring.

Haslev kom også bedst ud til at anden halvleg. Der blev skabt flere gode muligheder. Haslev måtte dog lave en udskiftning tidligt i anden halvleg, da Kasper Christensen måtte udgå med en fiberskade. Han blev erstattet af Jannick Jørgensen. I det hele taget ærgerligt for Kasper Christensen, han havde spillet en flot kamp indtil skaden.
Kort efter udskiftning kom så scoringen til 3-0. En flot solotur af Simon Jensen endte med at han blev fældet i feltet, hvorfor der blev dømt straffespark til Haslev som anfører Peter Nielsen sikkert satte ind til 3-0.
Dermed var kampen reelt afgjort.

Resten af opgøret blev knapt så sprudlende, men Haslev havde dog chancer til yderligere førring. Istedet var det gæsterne fra B1973 Herlev, der i overtiden fik reduceret til 3-1 på et straffespark.

 

Delvis Kilde: Lokalradio.dk

Related Articles

Add Comment