“Super Kai” overtager tøjlerne i Gørslev

Category: Senior - Bredde, Træner 91 0

Den tidligere Herfølge-keeper Kai Larsen med tilnavnet “Super Kai” er fra denne sæson ny cheftræner hos Gørslev IF i serie 2.

Gørslev IF meddeler på klubbens hjemmeside at sidste års cheftræner Nicklas Mosegaard er stoppet som cheftræner. Primært for at have mere fokus på sit egen karriere på banen, der langt fra syntes færdig for Mosegaard endnu. Nicklas Mosegaard forbliver i Gørslev, hvor han fremover “blot” er spiller.

Som erstatning for Mosegaard har Gørslev hentet den tidligere Herfølge-keeper, nu 44-årige Kai Larsen ind, hvilket betegnes som lidt af et scoop i Gørslev.

“Havde jeg ikke troet på projektet i Gørslev, så havde jeg aldrig sagt ja til at blive træner – jeg vil sammen med spillerne sætte alt ind på at slutte i top 3. Og det tror jeg faktisk på at kan lykkes, men det kræver og jeg forlanger en kæmpe indsats fra alle spillere til hvert et træningspas. Nedrykning bliver overhovedet ikke et emne vi vil bruge tid på”, fortæller Kai Larsen.

Gørslev IF’s sæson skulle være startet på Lørdag (6. april), men modstanderholdet Ørslev-Solbjerg IF har desværre ikke overlevet vinterpausen, og har derfor set sig nødsaget til at trække holdet fra turneringen.

Nu ser Gørslev’s sæson istedet ud til at starte Lørdag 13. april på udebane mod Suså IF.

Related Articles

Add Comment