Superliga debut til Frederik Due

Category: Nyheder, Senior - Elite, top nyheder 41

frederikdue800Endnu en ‘knægt’ fra Køge-området har nu fået debut i landets bedste fodboldrække: Den Danske Superliga. Dette skete 18. Juli 2016, hvor den tidligere HB Køge målmand Frederik Due debuterede i landets bedste række for Randers FC.

Gennem de seneste 5-6 år har fodboldklubberne i Køge og omegn opfostret fodboldtalenter på samlebånd, og flere af disse dygtige lokale drenge spiller med i de bedste divisionsrækker i Danmark, mens en god håndfuld af de lokale ‘knægte’ allerede har haft debut i landets bedste fodboldrække.

Senest den nu 24-årige målmand Frederik Due, der i sidste sæson vogtede målet for HB Køge i første division. Frederik har gennem hele sin fodboldopvækst aldrig været udenfor bygrænsen rent klub-tilhørsmæssigt, men da hans kontrakt med HB Køge stod til udløb i sommerpausen 2016, var det (ifølge Due selv) tid til at prøve noget nyt på højeste niveau herhjemme. Så for første gang i Frederiks fodboldliv tog han på eventyr udenfor kommunegrænsen, og valget faldt altså på Randers FC i det midtjydske.

Debut på sin fødselsdag
Frederik Due debuterede i landets bedste række for Randers FC i en svær udebane-match mod FC Midtjylland. En debut der oven i købet faldt på Frederik Due’s 24-års fødselsdag. Resultatet af kampen blev 2-2.

 

 

 

Related Articles