Superligakampe på kunstgræs

Category: Alt det andet (Diverse), Etik & Regler 16 0

Det er slut med græs på Farum Park. Fra den kommende sæson er banen på FC Nordsjællands hjemmebane lavet af kunstgræs.

Som den første klub i Superligaen anlægger FC Nordsjælland en kunstgræsbane på hjemmebanen. Øjeblikkets nummer to i den bedste række anlægger varme i Farum Park og lægger samtidig banen om fra almindelig græs til kunstgræs. Det hele sker i tide til den kommende sæson.

“Aftalen sikrer optimale forhold for FC Nordsjællands træning og kampe året rundt, hvor vi indtil nu har været hårdt ramt af flyttedage, uvished og meget varierende kvalitet i vores arbejdsunderlag hver eneste dag. Vi vil have, at FC Nordsjælland er blandt de bedste i landet på og uden for fodboldbanen, og den ambition er vi nået markant tættere på med denne aftale. Og så betyder det bestemt også meget for os, at denne aftale kan give kommunens øvrige idræts- og boldklubber en glæde og en lettere hverdag”, siger FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen.

Anlægningen af Superligaens første kunstgræsbane og det medfølgende varmeanlæg koster 9 millioner kroner. FC Nordsjælland skal finansiere knap tre millioner, mens Furesø Kommune står for resten af finansieringen. Anlægsarbejdet påbegyndes den 24. maj.

Kilde: Tipsbladet.dk

 

Related Articles

Add Comment