Suveræne Vallensbæk vandt topkampen

Category: Senior - Bredde 2 0

Tom Køhlerts trup fra Vallensbæk IF understregede deres suveræne position i tabellen, da man havde besøg af nummer 2 fra Køge Boldklub til topkamp i Serie 2, Pulje 4. Vallensbæk vandt fuldt fortjent opgøret med 3-1.

 

Der er ellers ikke skyggen af spænding tilbage i den lokale serie 2 (pulje 4), som vi ellers har fulgt tæt gennem sæsonen. Både op- og ned-rykningerne har været afgjort i et stykke tid nu, og den sidste spillerunde i kommende weekend er således ren proforma.

I topstriden strøg både Vallensbæk IF og Køge Boldklub hurtigt fra konkurrenterne, og der har længe ligget i kortene at det blev de to hold, der ville nappe oprykningspladserne.
Men i striden om at vinde puljen har Vallensbæk været suveræn. Ikke et eneste nederlag er det blevet til, og mon ikke statestikken holdes i sidste kamp?
Tirsdag havde Vallensbæk IF besøg af rækkens næstbedste hold fra Køge Boldklub, og også her understregede Vallensbæk IF at de bare ER rækkens bedste. Ifølge Køge Boldklubs egen hjemmeside, endte opgøret i Vallensbæk med en fuldt fortjent 3-1 sejr til hjemmeholdet. Køges enlige mål blev sat ind af Morten Ytte Olsen, fem minutter før slutfløjtet.

Vallensbæk har, inden sidste spillerunde, 9 points forspring til Køge Boldklub, der til gengæld har hele 13 point ned til 3. pladsen i puljen, der indtages af Ejby IF Fodbold.

I bunden ligger det ligeledes fast at Herlufsholm, TG 80, Ørslev samt AIK 65 Strøby rykker ned i serie 3.

 

Related Articles

Add Comment