Svenskere for stærke til HB Køge

Category: Senior - Elite 0 0

HB Køges NordicBet Ligahold spillede lørdag endnu en testkamp, på udebane mod Landskrona BoIS fra den næstbedste svenske række.

Landskrona BoIS vandt kampen med 2-0 og det kan der ikke indvendes noget imod.

Det var en fortjent sejr til Landskrona BoIS. Ingen tvivl om det. HB Køge var gennem det meste af kampen på hælene mod de aggressive svenskere. Det så ud som om forsvarsstyrmand Morten Karlsen var savnet, for 3-mands-kæden med Thobias Ndungu, Andreas Sørensen og Søren Henriksen leverede ikke op til det positive indtryk fra sidste weekend.

Marcel Rømer var tæt på med et godt forsøg i første halvleg, der ellers ikke bød på meget poleret spil, og 0-0 ved pausen kunne HB Køge være bedst tjent med.

Cheftræner Per Frandsen lagde da heller ikke fingrene i mellem i pausesnakken. Om det var trænerens opsang, eller om det var de to indskiftninger af Mike Mortensen og Vito Hammershøj-Mistrati vides ikke, men under alle omstændigheder var det et anderledes tændt mandskab, der pludselig kom frem på banen, og var meget mere på vej. Det var derfor paradoksalt, at i HB Køges bedste periode kom Landskrona foran da en tilsyneladende ufarlig bold pludselig blev farlig p.g.a. passivt forsvarsspil.

Målet faldt fire minutter efter pausen. Efter målet så HB Køge ikke godt ud, og det blev også 2-0 i det 60. minut, da indskiftede Mike Mortensen nedlagde en modstander. Der blev scoret sikkert på straffesparket.

Med en halv time igen af kampen udskiftede Landskrona BoIS det meste af holdet, og med et par udskiftninger mere fik HB Køge tiltvunget sig et overtag med flere store muligheder blandt andet til Jeppe Kjær, der vel var dagens bedste HB Køge spiller, på en dag, hvor der ikke var meget der lykkes.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment