Sydbank ny storsponsor hos Ejby Fodbold

Category: Klubber 15 0

Ejby IF Fodbold tilføjer nu Sydbank til klubbens liste af samarbejdspartnere, og det samarbejde glæder både filialdirektør i Sydbank Køge, Morten Damm og sportschef i Ejby IF Fodbold, Jan B. Larsen.

“Sydbank indgår først og fremmest en stor-sponsoraftale med Ejby IF Fodbold fordi vi ønsker at bakke op om det store sociale arbejde klubben laver, herunder projektet “Udvikling af Ejby IF Fodbold”. Vi har siden vores indledende dialog med klubben straks kunne mærke det store engagement og arbejde som klubbens mange ildsjæle ligger for dagen. I Sydbank vægter vi det lokale og nære samarbejde højt, hvilket vi bl.a. har med Ejby IF Fodbold qua vores erhvervsrådgiver Niklas Præstegaard som selv spiller for klubbens 1. hold”, fortæller filialdirektør Morten Damm.

Morten Damm ved at sponsoratet har stor betydning for klubben, og Sydbank har fået mange positive tilkendegivelser fra folk i og omkring klubben.

Det har bl.a. udmundet sig i at Sydbank har fået mange henvendelser fra både privatpersoner og virksomheder, som også vil høre hvad vi som bank kan gøre for dem. Denne aftale med Ejby IF Fodbold har allerede resulteret i at flere har valgt at skifte bank til Sydbank, og vi ser frem til at endnu flere vælger at høre hvad Sydbank kan gøre for dem, siger Morten Damm.

 

Socialt ansvar og sportslig fremgang
– kan sagtens gå hånd i hånd
Ejby IF Fodbold overvintrer på 1. pladsen i Serie 2 Pulje 4 og holdet har spillet seværdigt og god fodbold i langt de fleste af sæsonens første 11 kampe, og hjemme på Sydbank Park har det f.eks. resulteret i at holdet har vundet alle kampe.

“1. holdet er klubbens flagskib men Ejby IF Fodbold er andet end et projekt omkring 1. holdet. Det handler også om børn og unge generelt, bedre faciliteter og oplevelser, og at give vores frivillige trænere og ledere i senior- og ungdomsafdelingen de bedste forudsætninger for at være aktive i vores klub. Ejby IF Fodbold arbejder seriøst med udviklingen af klubben, og i denne forbindelse tæller vores samarbejde med vores sponsorer meget. Vi glæder os meget over samarbejdet med Sydbank som foreløbigt løber 2 1/2 år. Et samarbejde som har fået en rigtig god start for begge parter”, siger sportschef Jan B. Larsen.

Related Articles

Add Comment