Sydbank ny storsponsor hos Ejby Fodbold

Ejby IF Fodbold tilføjer nu Sydbank til klubbens liste af samarbejdspartnere, og det samarbejde glæder både filialdirektør i Sydbank Køge, Morten Damm og sportschef i Ejby IF Fodbold, Jan B. Larsen.

“Sydbank indgår først og fremmest en stor-sponsoraftale med Ejby IF Fodbold fordi vi ønsker at bakke op om det store sociale arbejde klubben laver, herunder projektet “Udvikling af Ejby IF Fodbold”. Vi har siden vores indledende dialog med klubben straks kunne mærke det store engagement og arbejde som klubbens mange ildsjæle ligger for dagen. I Sydbank vægter vi det lokale og nære samarbejde højt, hvilket vi bl.a. har med Ejby IF Fodbold qua vores erhvervsrådgiver Niklas Præstegaard som selv spiller for klubbens 1. hold”, fortæller filialdirektør Morten Damm.

Morten Damm ved at sponsoratet har stor betydning for klubben, og Sydbank har fået mange positive tilkendegivelser fra folk i og omkring klubben.

Det har bl.a. udmundet sig i at Sydbank har fået mange henvendelser fra både privatpersoner og virksomheder, som også vil høre hvad vi som bank kan gøre for dem. Denne aftale med Ejby IF Fodbold har allerede resulteret i at flere har valgt at skifte bank til Sydbank, og vi ser frem til at endnu flere vælger at høre hvad Sydbank kan gøre for dem, siger Morten Damm.

 

Socialt ansvar og sportslig fremgang
– kan sagtens gå hånd i hånd
Ejby IF Fodbold overvintrer på 1. pladsen i Serie 2 Pulje 4 og holdet har spillet seværdigt og god fodbold i langt de fleste af sæsonens første 11 kampe, og hjemme på Sydbank Park har det f.eks. resulteret i at holdet har vundet alle kampe.

“1. holdet er klubbens flagskib men Ejby IF Fodbold er andet end et projekt omkring 1. holdet. Det handler også om børn og unge generelt, bedre faciliteter og oplevelser, og at give vores frivillige trænere og ledere i senior- og ungdomsafdelingen de bedste forudsætninger for at være aktive i vores klub. Ejby IF Fodbold arbejder seriøst med udviklingen af klubben, og i denne forbindelse tæller vores samarbejde med vores sponsorer meget. Vi glæder os meget over samarbejdet med Sydbank som foreløbigt løber 2 1/2 år. Et samarbejde som har fået en rigtig god start for begge parter”, siger sportschef Jan B. Larsen.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier