Talent fra Næstved skifter til HB Køge

Category: Ungdom - Elite 22 0

Malte Amundsen fra Næstved, har skrevet kontrakt med HB Køge. 

Han vil blive en del af deres u/17 hold fra årsskiftet, som til dagligt spiller i u/17 ligaen. Han er et kæmpe talent ifølge HB Køges talentchef Carit Falch.

“Malte er en sjælden race. Han er det jeg vil kalde en komplet venstre back. Han er venstrebenet med god teknik og kan både forsvare og deltage i opspil og afslutningsspil. En spillertype som hele fodboldmarkedet skriger efter”, fortæller HB Køges talentchef Carit Falch til HBKoge.dk i forbindelse med kontraktens underskrivelse, og fortsætter:

“Ydermere er Malte en rigtig god fyr, som uden tvivl vil gå direkte ind i holdets fællesskab og være med til at skabe den gode stemning omkring holdet, som vi også lægger stor vægt på i HB Køge.”

Malte Amundsen kommer til HB Køge fra Næstved, og han har på det seneste været inde omkring det danske U/16-landshold.

“Vi har fulgt Malte rigtig længe og er bare blevet mere og mere overbeviste om, at han besidder alle de kompetencer, som vi i HB Køge lægger vægt på – både på og udenfor banen. Malte passer perfekt ind i vores filosofi og spillestil. Vi har specielt bemærket, at Maltes udvikling i Næstved det seneste år, har været meget positiv, så vi var ikke i tvivl om, at han er en ønskespiller for os”, siger Carit Falch.

“Vi tror meget på at Malte kan gå hele vejen i vores system, og at han generelt kan gå hele vejen indenfor fodbold. Og vi tror på, at vi kan hjælpe ham med det. Vi er derfor ekstremt glade for at kunne byde Malte velkommen i HB Køge.”

Malte Amundsen er fra årgang 1998 og kommer til HB Køge ved årsskiftet.

Related Articles

Add Comment