Talent fra Næstved skifter til HB Køge

Malte Amundsen fra Næstved, har skrevet kontrakt med HB Køge. 

Han vil blive en del af deres u/17 hold fra årsskiftet, som til dagligt spiller i u/17 ligaen. Han er et kæmpe talent ifølge HB Køges talentchef Carit Falch.

“Malte er en sjælden race. Han er det jeg vil kalde en komplet venstre back. Han er venstrebenet med god teknik og kan både forsvare og deltage i opspil og afslutningsspil. En spillertype som hele fodboldmarkedet skriger efter”, fortæller HB Køges talentchef Carit Falch til HBKoge.dk i forbindelse med kontraktens underskrivelse, og fortsætter:

“Ydermere er Malte en rigtig god fyr, som uden tvivl vil gå direkte ind i holdets fællesskab og være med til at skabe den gode stemning omkring holdet, som vi også lægger stor vægt på i HB Køge.”

Malte Amundsen kommer til HB Køge fra Næstved, og han har på det seneste været inde omkring det danske U/16-landshold.

“Vi har fulgt Malte rigtig længe og er bare blevet mere og mere overbeviste om, at han besidder alle de kompetencer, som vi i HB Køge lægger vægt på – både på og udenfor banen. Malte passer perfekt ind i vores filosofi og spillestil. Vi har specielt bemærket, at Maltes udvikling i Næstved det seneste år, har været meget positiv, så vi var ikke i tvivl om, at han er en ønskespiller for os”, siger Carit Falch.

“Vi tror meget på at Malte kan gå hele vejen i vores system, og at han generelt kan gå hele vejen indenfor fodbold. Og vi tror på, at vi kan hjælpe ham med det. Vi er derfor ekstremt glade for at kunne byde Malte velkommen i HB Køge.”

Malte Amundsen er fra årgang 1998 og kommer til HB Køge ved årsskiftet.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier