Theil er fint tilfreds med efterårssæsonens præstationer

Category: Senior - Elite 2 0

FC Roskilde overvintrer på førstepladsen i 2. division Øst. Træner Anders Theil jagter dog fortsat forstærkninger til truppen efter en tilfredsstillende efterårssæson.

Efter en lidt blandet start på sæsonen satte FC Roskilde fart på mod slutningen af efteråret, hvor Anders Theils tropper lukkede med otte sejre på stribe og en 4-2-sejr over Næstved på udebane.

Dermed er FC Roskilde placeret øverst i tabellen i 2. division Øst. Theils tropper har seks point ned Fremad Amager, men FCR agter fortsat at forstærke sig i vinterpausen.

“Vi vil forsøge at holde fast på truppen, og så skal vi se, om vi ikke kan forstærke os en smule. De andre hold i toppen vil nok forstærke sig, så derfor skal vi gøre det samme. Der er lidt omkring midtbanen og forsvaret, som vi pønser på”, siger Anders Theil til bold.dk.

“Vi havde en målsætning om at være med blandt de tre bedste, og hvis vi fortsætter takterne efter pausen, rykker vi op. Så vi er fint tilfredse på nuværende tidspunkt, men vi ved også, at det bliver tæt til foråret. Så vi skal være klar til det”, siger Theil, der har meget at være tilfreds med.

“Vi har sat os i en gunstig position i forhold til foråret. Vi var lidt svingende i starten, men vi har sluttet stærkt af, og vi har spillet en god omgang fodbold. Vi har nogle dygtige spillere med erfaring fra de højere rækker. Og de spillere, der har været ude har leveret, når de har fået chancen”, siger FCR-træneren.

Især på hjemmebanen har FC Roskilde været stærke. Her er det blevet til syv sejre ud af syv mulige med en målscore på 21-5.

 

 

 

Related Articles

Add Comment