Thomas Skov bliver ny træner i Rishøj

Category: Senior - Elite, Træner 24 0

Rishøj Boldklub har fundet afløseren for træner Jimmy Brinksby, der meddelte sin afgang i forbindelse med sommerpausen. Det nye trænernavn i Rishøj er Thomas Skov, der senest har stået i spidsen for Herlev IF.

Rishøjs manager Jesper Pedersen oplyser til Rishøj Boldklubs hjemmeside, at der er lavet aftale med Herlev IF tidligere cheftræner Thomas Skov, som tiltræder på en i første omgang halvårlig aftale og dermed indtræder i trænerteamet sammen med Jesper Pedersen og spillende træner Morten Avnskjold.

Jesper Pedersen har kendskab til Thomas Skov fra sidste år, da han tog UEFA´s A-licens i DBU regi. Her var Jesper Pedersen instruktør og betragter Thomas Skov som et stort trænertalent.

“Vi får en fin uddannet træner, som er seriøs og dedikeret og samtidig i besiddelse af gode menneskelige egenskaber”, fortæller Jesper Pedersen.

Thomas Skov har trods sin alder på blot 34 allerede meget trænererfaring. Han startede som cheftræner i Rosenhøj Boldklub, hvor han på 5 1/2 år spillede holdet fra Serie 3 til Sjællandsserien med ialt 3 oprykninger. Herefter var han cheftræner i Stenløse og efterfølgende 2 år som cheftræner i Herlev IF med bl.a. en flot 3. plads i sæsonen 2011/2012.
Han har endvidere spillererfaring fra den næstbedste og 3. bedste fodboldrække.

Det vil fortsat være Jesper Pedersen som har det endelige ansvar i forhold til holdsammensætning, spillestil, træningsplanlægning med mere, men i tæt samarbejde med Thomas Skov og Morten Avnskjold.

Related Articles

Add Comment