Auri tilbage i superligaen

Category: Senior - Elite, Træner 3 0

auri400Viborg FF har ansat Auri Skarbalius som ny cheftræner i klubben. Han har skrevet under på en kontrakt til udgangen af 2015.

Auri Skarbalius, der fra i dag sætter sig i trænersædet hos Viborg FF, har trænererfaring fra Superligaen med tidligere jobs hos både HB Køge og Brøndby IF, sidste trænerjob for Auri var i Haslev som har en tilværelse i Sjællandsserien.

Nu afløser han så Ove Christensen som cheftræner i Viborg FF, og den 40-årige litauer ser frem til de nye udfordringer i domkirkebyen:

“Efter min pause fra topfodbold har det været vigtigt for mig at komme til et sted, hvor organisationen fungerer, og hvor det sportslige setup er i en god udvikling. I Viborg bliver der arbejdet struktureret og seriøst med tingene, og det store arbejde Ove har udført i klubben gør, at det er en fornøjelse at tage over. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg synes, det er en spændende udfordring”, siger den nye cheftræner til Viborgs hjemmeside.

Direktør Morten Jensen glæder sig over, at klubben har fundet en kvalificeret afløser for Ove Christensen, og direktøren fremhæver især den nye træners indstilling som en afgørende kvalitet:

“Med Auri Skarbalius i trænerstolen får vi en cheftræner, som er kendetegnet ved en hårdtarbejdende profil. Han har en god, struktureret tilgang til jobbet og tilmed en god personlighed. Han har leveret rigtig flot i HB Køge, hvor han sikrede oprykning til Superligaen med minimale ressourcer i klubben. Dertil har han præsteret godt i en svær tid i Brøndby. Han har bevist, at han kan klare presset, og han har signaleret, at han er klar til at sætte hånden på kogepladen for Viborg FF med de udfordringer, der venter os”, fortæller Morten Jensen.

Den nye træner forklarer, hvad der kendetegner ham som træner, og hvilke værdier han vil stå for i Viborg i de kommende to år:

“De generelle værdier for mig er, at det er vigtigt, man præsterer i hverdagen. Det gælder både på banen og udenfor banen. Forberedelse er utrolig vigtigt. Jeg plejer at sige, at man vinder ikke fodboldkampe på det, træneren ved. Man vinder fodboldkampe på det, spillerne har lært.”

“Og det altoverskyggende mål er selvfølgelig at overleve i Superligaen”, afslutter Auri Skarbalius.

Den nye cheftræner har første træningsdag med truppen i Viborg FF i dag.

Related Articles

Add Comment