Auri tilbage i superligaen

auri400

Viborg FF har ansat Auri Skarbalius som ny cheftræner i klubben. Han har skrevet under på en kontrakt til udgangen af 2015.

Auri Skarbalius, der fra i dag sætter sig i trænersædet hos Viborg FF, har trænererfaring fra Superligaen med tidligere jobs hos både HB Køge og Brøndby IF, sidste trænerjob for Auri var i Haslev som har en tilværelse i Sjællandsserien.

Nu afløser han så Ove Christensen som cheftræner i Viborg FF, og den 40-årige litauer ser frem til de nye udfordringer i domkirkebyen:

“Efter min pause fra topfodbold har det været vigtigt for mig at komme til et sted, hvor organisationen fungerer, og hvor det sportslige setup er i en god udvikling. I Viborg bliver der arbejdet struktureret og seriøst med tingene, og det store arbejde Ove har udført i klubben gør, at det er en fornøjelse at tage over. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg synes, det er en spændende udfordring”, siger den nye cheftræner til Viborgs hjemmeside.

Direktør Morten Jensen glæder sig over, at klubben har fundet en kvalificeret afløser for Ove Christensen, og direktøren fremhæver især den nye træners indstilling som en afgørende kvalitet:

“Med Auri Skarbalius i trænerstolen får vi en cheftræner, som er kendetegnet ved en hårdtarbejdende profil. Han har en god, struktureret tilgang til jobbet og tilmed en god personlighed. Han har leveret rigtig flot i HB Køge, hvor han sikrede oprykning til Superligaen med minimale ressourcer i klubben. Dertil har han præsteret godt i en svær tid i Brøndby. Han har bevist, at han kan klare presset, og han har signaleret, at han er klar til at sætte hånden på kogepladen for Viborg FF med de udfordringer, der venter os”, fortæller Morten Jensen.

Den nye træner forklarer, hvad der kendetegner ham som træner, og hvilke værdier han vil stå for i Viborg i de kommende to år:

“De generelle værdier for mig er, at det er vigtigt, man præsterer i hverdagen. Det gælder både på banen og udenfor banen. Forberedelse er utrolig vigtigt. Jeg plejer at sige, at man vinder ikke fodboldkampe på det, træneren ved. Man vinder fodboldkampe på det, spillerne har lært.”

“Og det altoverskyggende mål er selvfølgelig at overleve i Superligaen”, afslutter Auri Skarbalius.

Den nye cheftræner har første træningsdag med truppen i Viborg FF i dag.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier